Cele mai citite
 


Control al MS la Centrul de hemodializă al Spitalului Judeţean Zalău
luni, 20 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 20 iul /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii va verifica Centrul de hemodializă al Spitalului Judeţean Zalău ca urmare a unor articole apărute în presă.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a decis trimiterea unei echipe de control la Zalău, după ce mass-media a semnalat disfuncţionalităţi în asigurarea tratamentului pentru bolnavii dializaţi din zonă.

Timp de o săptămână, reprezentanţii MS vor analiza modul de funcţionare a centrului, asigurarea tratamentului pentru bolnavi, precum şi eventuala oportunitate de reducere a numărului de aparate de la 12 la 2.

De asemenea, inspectorii MS vor controla şi măsurile luate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj cu privire la acest centru. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Hemodializa, posibilă şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Pacienţii din Alba care necesită hemodializă pot face acest tratament de curând şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, fără a mai fi necesar să fie transferaţi în alte centre, cu riscurile inerente transportului unor bolnavi critici.
Curtea de Conturi: Cheltuieli nelegale şi prejudicii de 9,4 milioane de lei în cadrul Programului naţional de diabet zaharat Curtea de Conturi spune că, în cadrul Programului naţional de diabet zaharat, în perioada 2012-2014, au fost efectuate cheltuieli nelegale, care au cauzat prejudicii în valoare de peste 9,4 milioane de lei.
DSP Mureş a sesizat Ministerul Sănătăţii încă din 2014 asupra unui produs al Hexi Pharma Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a sesizat Ministerul Sănătăţii încă din anul 2014 asupra produsului biocid Polyiodine achiziţionat de Hexi Pharma, după ce a depistat neconcordanţe între avizul de plasare pe piaţă şi informaţiile de pe etichetă.
Ministerul Sănătăţii: DSP a aplicat primele sancţiuni în cazul copilului decedat la Spitalul din Curtea de Argeş Direcţia de Sănătate Publică Argeş a aplicat primele sancţiuni în cazul copilului de 7 ani decedat în Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unitatea sanitară fiind amendată cu 10.000 de lei pentru management de caz defectuos, iar cei doi medici pediatri care au acordat asistenţă medicală şi au urmărit...
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Ministerul Sănătăţii a reînceput vaccinarea BCG Ministerul Sănătăţii (MS), prin Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a organizat în principalele maternităţi din Capitală alte cinci centre unde se va efectua vaccinarea BCG a copiilor născuţi în perioada februarie-iunie a.c.