Cele mai citite
 


Argeş: Nouă adulţi şi patru copii, internaţi cu toxiinfecţie alimentară
vineri, 27 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nouă adulţi şi patru copii din localitatea argeşeană Berevoeşti au fost internaţi, joi, cu simptome specifice unei toxiinfecţii alimentare, la spitalele din Câmpulung Muscel şi Piteşti.
Cele 13 persoane au fost transportate iniţial la spitalul din Câmpulung Muscel, şapte dintre ele fiind internate în secţia de boli infecţioase, potrivit unor surse medicale. În cazul altor şase pacienţi, printre care şi cei patru copii cu vârsta mai mică de cinci ani, s-a decis transferul la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.
Pacienţii au primit tratament perfuzabil şi le-au fost recoltate probe biologice pentru analize, starea lor fiind stabilă.
Din primele verificări efectuate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, toate cele 13 persoane au consumat tobă, cumpărată în seara zilei precedente de la un magazin din localitatea de domiciliu. Magazinul a fost identificat şi au fost recoltate probe din produsul suspect, în urma analizelor de laborator urmând să se stabilească dacă acesta a fost sursa îmbolnăvirii. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Peste 20 de copii, toţi elevi ai aceleiaşi şcoli din Piteşti, internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de copii care prezentau simptome de toxiinfecţie alimentară, toţi elevi ai Şcolii Generale Ion Luca Caragiale din Piteşti, sunt internaţi duminică la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar un pacient a fost transferat la Bucureşti la solicitarea familiei.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Peste 20 de elevi de la o şcoală din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Nouă elevi de la Şcoala I.L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Nouă de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, vineri, la o săptămână după ce au început să prezinte simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
ISJ Argeş va verifica toate cantinele şcolare după cazul copiilor cu toxiinfecţie alimentară din Piteşti Toate cantinele care deservesc unităţi de învăţământ din judeţul Argeş vor fi verificate în cursul săptămânii viitoare, după ce zeci de elevi ai unei şcoli de tip step-by-step din Piteşti, care frecventau programul after-school, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, a anunţat duminică...