Cele mai citite
 


Bogdan Ciucă (PC): USL va depune o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor
vineri, 27 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că Uniunea Social Liberală va depune, săptămâna viitoare, o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor, după ce prima a fost retrimisă iniţiatorilor pentru că exista o inadvertenţă între titlul acesteia şi cel al adresei înaintate odată cu moţiunea.
"Săptămâna viitoare vom depune o nouă moţiune. Vom face un titlu care să nu mai deranjeze pe nimeni", a spus Ciucă.
El consideră că, de fapt, actuala putere caută "nod în papură" pentru a bloca un proiect pe tema luptei împotriva substanţelor etnobotanice.
"Sunt 26 de proiecte de legi la ora actuală, în Senat şi la Cameră, 15 numai la Cameră, şapte sunt semnate de mine, care vizează lupta împotriva drogurilor, a etnobotanicelor, şi o să vedeţi că au avize negative de la Guvern", a afirmat Bogdan Ciucă.
Conservatorul a menţionat că titlul primei moţiuni simple a fost "PDL, partidul etnobotanicelor", iar cel al adresei - "PDL, partidul drogurilor libere". AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele PC: Vom depune mâine în Parlament o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marţi, în Parlament, o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor, cu un alt titlu, a anunţat, luni, preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin.
Galaţi: Conservatorii vor să lanseze o campanie amplă împotriva etnobotanicelor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai tinerilor conservatori din Galaţi, au lansat, vineri, o invitaţie tuturor celor care doresc să se implice în demararea unei campanii de luptă la nivel naţional împotriva consumului de etnobotanice...
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Galaţi: Un tânăr aflat sub influenţa etnobotanicelor a agresat cadre medicale şi a distrus un electrocardiograf Un tânăr de 28 ani din Galaţi, adus duminică noaptea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, aflat sub influenţa consumului de substanţe etnobotanice, a agresat mai multe cadre medicale şi a distrus un electrocardiograf.
Galaţi: Conservatorii vor scoaterea magazinelor de vise în afara localităţilor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a iniţiat un nou proiect de lege, semnat de reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare, prin care se doreşte ca magazinele care comercializează substanţe cu efecte psihotrope...
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.