Cele mai citite
 


Iaşi: Aduşi de familie la spital, în urma consumului de droguri
vineri, 27 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 27 de ani, din Bucureşti, a fost adus, în cursul dimineţii de joi, de familie, la un spital din Iaşi, în urma intoxicaţiei cu etnobotanice.
Medicul Tudor Ciuhodaru, specialist în toxicologie, a declarat presei că tânărul, care este dependent de etnobotanice, a solicitat asistenţa de urgenţă "în urma unei forme clinice caracterizate prin tentativă suicidară şi asociate tulburărilor cardiace şi respiratorii".
Tot joi, un alt tânăr, de 20 de ani, din Iaşi, a fost adus de mamă în urma unei intoxicaţii acute exogene cu droguri de sinteză.
Deputatul Tudor Ciuhodaru a reiterat, cu acest prilej, necesitatea aprobării de către Parlament a unui proiect legislativ care prevede 20 de ani de închisoare "pentru cei care otrăvesc copiii". "După aproape trei ani de luptă cu acest fenomen constat că nepăsarea autorităţilor locale şi centrale ne otrăveşte viaţa în fiecare zi. Dacă cei care conduc Sănătatea şi Justiţia ne-ar ajuta în acest proiect, lucrurile ar fi mai repede rezolvate, iar dacă nu pot sau nu vor să o facă, ar trebui să plece", a opinat Tudor Ciuhodaru. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Bărbat internat în urma unei intoxicaţii cu etnobotanice şi canabis Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraşul Podu Iloaie a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce s-a intoxicat cu etnobotanice şi canabis.
Iaşi: 10 intoxicaţii cu etnobotanice într-o singură gardă Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi sunt alarmaţi de creşterea numărului consumatorilor de plante etnobotanice după ce în ultima gardă au acordat îngrijiri medicale pentru 10 de persoane care au consumat astfel de produse.
Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, îmi pasă de oameni (interviu) Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la Primăria Municipiului Iaşi, a acordat un interviu AGERPRES în care afirmă că vrea ca Iaşiul să fie "un oraş sănătos": atractiv pentru investiţii, prietenos cu localnicii şi cu o politică coerentă în sprijinul oamenilor...
Iaşi: Proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă, finalizat Reprezentanţi ai autorităţilor din România şi Republica Moldova s-au aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la închiderea oficială a unui proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă.
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...
Tudor Ciuhodaru: Comasarea spitalelor 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi îngreunează rezolvarea urgenţelor Comasarea spitalelor clinice de urgenţă 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi, prevăzută de Ministerul Sănătăţii, nu va conduce la creşterea calităţii actului medical, ci doar la temporizarea rezolvării terapeutice a urgenţelor, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, deputat independent...