Cele mai citite
 


Life Ball împotriva SIDA de la Viena a adunat suma de 1,9 milioane de euro
vineri, 27 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de a 19-a ediţie a celui mai mare eveniment european de luptă împotriva SIDA care s-a desfăşurat sâmbătă la Viena a permis adunarea a 1,9 milioane de euro, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.
Asociaţiile austriece care se ocupă de circa 15.000 de persoane afectate de maladie în mica republică alpină vor primi 500.000 de euro, la fel ca fundaţia americană amfAR şi CHAI, fundaţia fostului preşedinte american Bill Clinton, au precizat organizatorii într-un comunicat.

Biroul Naţiunilor Unite pentru lupta antidrog şi a crimei organizate va primi 100.000 de euro pentru un proiect de prevenţie în Ucraina, acceaşi sumă urmând să revină şi fundaţiei pentru sănătate şi justiţie socială Andrei Rilkov din Rusia.

Zeci de mii de persoane au participat sâmbătă la evenimentul caritabil din faţa primăriei din Viena, care a avut ca element distinctiv costumele participanţilor, unele mai extravagante ca celelalte.

Anul trecut, Life Ball a adus asociaţiilor de luptă împotriva SIDA suma totală de 1,5 milioane de euro, notează AFP.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viena: A 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida a avut ca temă 1001 de nopţi Mii de persoane au participat sâmbătă seară, la Viena, într-un decor din 1001 de nopţi, la a 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida, alături de celebrităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, transmite AFP.
Life Ball la Viena cu Bill Clinton, Janet Jackson şi Brooke Shields, pentru strângerea de fonduri anti-SIDA Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, va avea loc sâmbătă, 21 mai, la Viena. Cea de-a 19-a ediţie a extravagantului bal va reuni şi de această dată personalităţi marcante ale lumii politice, precum fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi ale showbiz-ului...
(Corespondenţă) Life Ball 2012 îi are ca invitaţi speciali pe Bill Clinton şi Milla Jovovich Viena, 3 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Cea de a 20-a ediţie a Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, se va desfăşura la data de 20 mai, în piaţa din faţa Primăriei vieneze, în prezenţa unor personalităţi de renume internaţional precum...
Janet Jackson şi Bill Clinton, printre vedetele ce vor participa la Life Ball Cântăreaţa americană Janet Jackson, actriţa Brooke Shields şi fostul preşedinte american Bill Clinton se numără printre vedetele care vor participa la cea de-a 19-a ediţie a Life Ball, la 21 mai, la Viena, un eveniment monden dedicat luptei împotriva maladiei SIDA, au anunţat luni organizatorii, transmite...
Janet Jackson, Bill Clinton şi Brooke Shields au luat parte la Life Ball de la Viena Solista Janet Jackson, fostul preşedinte american Bill Clinton şi actriţa Brooke Shields au participat sâmbătă, alături de mii de persoane, la Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, relatează AP.
(Corespondenţă) Primele staruri internaţionale invitate la Life Ball au sosit la Viena Viena, 18 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Primii invitaţi ai Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, care se va desfăşura la data de 19 mai în piaţa din faţa Primăriei vieneze, au sosit vineri la primele ore ale dimineţii la Viena.