Cele mai citite
 


Primele două cazuri suspecte de infectare cu EHEC în Austria, la doi germani
sâmbătă, 28 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În Austria au apărut vineri primele două cazuri suspecte de infecţie cu bacteria intestinală EHEC (E.coli enterohemoragic), a anunţat Ministerul Sănătăţii, potrivit APA.
Doi bărbaţi, cetăţeni germani din Schleswig-Holstein, au fost spitalizaţi în Austria Superioară, după ce au acuzat diaree hemoragică.

Ambii au venit cu bicicletele din nordul Germaniei, a indicat şefa secţiei de sănătate publică, Pamela Rendi-Wagner.

Ministerul Sănătăţii nu a precizat nici locul unde sunt trataţi, nici traseul parcurs de cei doi germani.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Infectarea cu EHEC a doi germani, confirmată în Austria Ministerul Sănătăţii de la Viena a confirmat vineri primele două cazuri de infecţie cu bacteria intestinală EHEC (E.coli enterohemoragic), la doi cetăţeni germani din Schleswig-Holstein, informează ediţia online a cotidianului Die Presse.
MS: Institutul 'Cantacuzino' a infirmat prezenţa E.coli la al doilea copil decedat la "Marie Curie" Bucureşti, 16 feb /Agerpres / - Institutul Naţional "Cantacuzino" a infirmat prezenţa bacteriei Escherichia coli în cazul celui de-al doilea copil cu sindrom hemolitic-uremic care a murit la Spitalul "Marie Curie", a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis, marţi, AGERPRES.
Posibil caz de infecţie cu E.coli în Bulgaria Sofia, 10 iun - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Inspectorii sanitari din Bulgaria analizează cauzele decesului unui bărbat în vârstă de 66 de ani, care a murit în spitalul din oraşul Haskovo (sud-est) după ce a fost tratat pentru o diaree acută.
Ministerul Sănătăţii investighează cauzele posibile de îmbolnăvire a copiilor din judeţul Argeş Ministerul Sănătăţii investighează cauzele posibile de îmbolnăvire a copiilor din judeţul Argeş, se arată într-un comunicat al MS transmis miercuri AGERPRES.
Primul caz de infecţie cu coronavirusul MERS în Thailanda Ministerul Sănătăţii Publice din Thailanda a informat joi despre primul pacient infectat cu coronavirusul care provoacă MERS (Middle Eastern Respiratory Syndrome), relatează EFE.
E.coli/castraveţi: Alarma trece dincolo de frontierele Germaniei Alarma privind infectarea cu bacteria Escherichia coli enterohemoragică (E.coli) s-a extins din Germania în ţările învecinate Austria, Danemarca şi Republica Cehă, precum şi în Suedia, relatează luni cotidianul spaniol El Pais, potrivit căruia Madridul ia în calcul posibilitatea de a cere socoteală pentru...