Cele mai citite
 


Starea de sănătate a militarilor răniţi în Afganistan
marţi, 21 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 21 iul /Agerpres/ - Starea de sănătate a militarilor din Batalionul 280 Manevră, răniţi în Afganistan în cursul nopţii de 18 spre 19 iulie, este bună.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, sergentul Florin Emil Cojocaru a fost transportat la Spitalul militar american din Ramstein, Germania, pentru tratament medical în specialitatea oftalmologie. Caporalul Gheorghiţă Pavăl a fost externat şi se află la Kandahar, urmând să-şi reia misiunea în cel mai scurt timp.

Cei doi militari au fost răniţi în baza militară română din Qalat, Afganistan, în urma unui atac insurgent cu rachete şi armament portabil de infanterie. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MApN: Zece militari ucraineni răniţi, aduşi miercuri, cu o aeronavă militară, în România, pentru tratament şi recuperare O aeronavă militară C-27J Spartan care va avea la bord zece militari ucraineni răniţi, ce vor beneficia de tratament şi recuperare în România, va ateriza miercuri, în jurul orei 16,00, pe Baza 90 Transport Aerian, a informat Biroul de presă al MApN.
MApN: Patru militari români, răniţi în Afganistan; în prezent sunt în afara oricărui pericol Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevră "Yelow Scorpions" au fost răniţi în Afganistan, în urma răsturnării blindatului în care executau o misiune, duminică, în jurul orei 12,00 (ora României), informează Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat remis AGERPRES.
SUUMC,despre evoluţia celor 10 militari ucraineni răniţi, aduşi la Bucureşti: Au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică Militarii ucraineni transferaţi, miercurea trecută, de la Baza 90 Transport Aerian, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) 'Dr. Carol Davila', au fost consultaţi de o echipă medicală multidisciplinară, iar în acest moment "au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică în...
Mureş: Avionul cu cei doi militari răniţi în accidentul de elicopter a decolat spre Bucureşti Aeronava militară C-27 J Spartan, care-i transportă la Bucureşti pe cei doi militari răniţi în accidentul de elicopter de la Sibiu, a decolat, vineri seara, în jurul orelor 17,00, de pe Aeroportul din Târgu Mureş.
Pacienţi militari şi civili vor putea fi operaţi la noua secţie de oftalmologie de la Spitalul Militar Noul bloc operator al Secţiei Clinice Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC) a fost inaugurat joi şi va oferi servicii medicale atât pacienţilor militari, cât şi civililor.
MApN: Militari români răniţi în Afganistan Patru militari români care acţionează în cadrul misiunii 'Resolute Support' din Afganistan au fost răniţi joi, în jurul orei 9,00, în explozia unei maşini-capcană, anunţă Ministerul Apărării Naţionale.