Cele mai citite
 


Buzău: Spitalul orăşenesc din Pătârlagele se redeschide
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul orăşenesc Pătârlagele, din judeţul Buzău, se redeschide, după ce Consiliul Local a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute darea în folosinţă gratuită a fostei instituţii medicale unei asociaţii de profil din municipiul Buzău, a anunţat luni primarul oraşului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu.
Potrivit sursei citate, Asociaţia de Dezvoltare Ecologică Intercomunitară Sfânta Maria din Buzău a primit clădirea în folosinţă pe o durată de 30 de ani, principala clauză contractuală fiind păstrarea destinaţiei.
"Această asociaţie s-a angajat să ofere servicii medicale în cadrul fostului spital. Noua unitate spitalicească va avea între 30 şi 40 de paturi, dar şi laboratoare complexe pentru analize medicale", a declarat, luni, pentru AGERPRES, edilul oraşului Pătârlagele.
Şi celelalte două spitale desfiinţate - Vintilă-Vodă şi Pârscov - vor fi redeschise în această vară prin transformarea lor în unităţi private, respectiv darea în folosinţă către un ong cu profil medical. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Clădirea fostului spital din Pârscov, concesionată unui ong Clădirea fostului spital din comuna buzoiană Pârscov a fost concesionat unei organizaţii neguvernamentale cu profil medical, pe o perioadă de 49 de ani, cu condiţia păstrării profilului de unitate spitalicească.
Buzău: Şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean pentru înfiinţarea unui ONG destinat sprijinirii sănătăţii Cei 32 de membri ai Consiliului Judeţean Buzău au fost convocaţi vineri în şedinţă extraordinară pentru aprobarea înfiinţării unui ONG destinat sprijinirii financiare în domeniul medical.
Buzău: Reducerea numărului de paturi va determina închiderea unor spitale, spune deputatul George Scutaru (PNL) Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a declarat, marţi, că 'diminuarea paturilor finanţate la spitalele din Buzău, Râmnicu Sărat şi Nehoiu va pune în pericol buna funcţionare a acestora", el adăugând că s-ar putea ajunge chiar şi la închiderea unora dintre acestea.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: Pacienţii spitalelor beneficiază de fişe medicale în format electronic Pacienţii spitalelor din judeţul Buzău au, de vineri, fişe medicale în format electronic, în urma implementării unui program finanţat din fonduri europene, în valoare de peste patru milioane de lei.
Buzău: Gradul de vaccinare împotriva rujeolei este de 88 la sută în judeţ Gradul de vaccinare împotriva rujeolei, în judeţul Buzău, este de 88 la sută, în pofida faptului că dozele de vaccin sunt suficiente, mulţi părinţi refuzând în continuare să-şi vaccineze copiii.