Cele mai citite
 


CIADO consideră regretabil că s-a ajuns la un proces de calomnie între preşedinte şi un deputat
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
CIADO consideră regretabil că s-a ajuns la un proces de calomnie între şeful statului şi un deputat, se arată într-un comunicat al organizaţiei dat publicităţii luni.
"CIADO România, principala organizaţie neguvernamentală în aplicarea politicilor europene de prevenire antidrog, îşi exprimă regretul că în România problema etnobotanicelor a devenit o luptă între politicieni. România nu are din anul 2009 şi până în prezent o politică naţională de prevenire a consumului de etnobotanice, în schimb are campanii ale partidelor parlamentare şi multe dezbateri fără rezultate concrete. CIADO consideră regretabil că s-a ajuns la un proces de calomnie între preşedintele statului şi un deputat", se spune în comunicat.
Potrivit sursei citate, acest lucru, indiferent de decizia instanţelor, va face ca încrederea populaţiei să scadă în autoritatea statului privind problema drogurilor.
"Vinovaţi de situaţia consumului de droguri în special etnobotanice sunt clasa politică, care a ignorat timp de doi ani fenomenul, cât şi guvernul şi instituţiile responsabile ce au fost prinse descoperite şi nu au reacţionat decât după primul mort pe fondul consumului de etnobotanice şi atunci au făcut-o haotic şi ineficient", se mai arată în comunicat.
Judecătorii Sectorului 5 au respins luni ca neîntemeiată acţiunea formulată de preşedintele Traian Băsescu prin care cerea daune morale deputatului Mugurel Surupăceanu pentru afirmaţiile făcute de acesta privind tolerarea de droguri uşoare.
Decizia poate fi atacată cu apel, a precizat judecătorul care a pronunţat decizia. AGERPRES/(AS - Iulia Petre)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputaţii dezbat luni moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" Deputaţii vor dezbate, luni, în plen moţiunea simplă înaintată de PSD şi PNL pe tema etnobotanicelor urmând ca marţi să fie acordat votul final.
Preşedintele Băsescu pierde procesul cu deputatul Surupăceanu Judecătoria Sectorului 5 a respins luni ca neîntemeiată acţiunea formulată de preşedintele Traian Băsescu prin care cerea daune morale deputatului Mugurel Surupăceanu pentru afirmaţiile făcute de acesta privind încurajarea de către şeful statului a consumului de droguri uşoare.
UPDATE/Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" Deputaţii au respins, marţi, cu 135 de voturi pentru, 164 împotrivă şi trei abţineri, moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" iniţiată de PSD şi PNL.
Traian Băsescu: Spaţiul public - extrem de poluat de declaraţii lipsite de responsabilitate Spaţiul public a ajuns extrem de poluat de declaraţii lipsite de responsabilitate, a afirmat preşedintele Traian Băsescu, miercuri, la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti, cu ocazia audierii sale în procesul în care cere obligarea deputatului PSD Mugurel Surupăceanu la plata unor daune morale simbolice...
Traian Băsescu: Spaţiul public a ajuns extrem de poluat de declaraţii de multe ori lipsite de responsabilitate Spaţiul public a ajuns extrem de poluat de declaraţii lipsite de responsabilitate, a afirmat preşedintele Traian Băsescu, miercuri, la Judecătoria Sectorului 5, cu ocazia audierii sale în procesul în care cere obligarea deputatului PSD Mugurel Surupăceanu la plata unor daune morale simbolice în valoare...
Deputaţii au respins cea de-a doua moţiune simplă din această sesiune parlamentară (sinteză) Deputaţii au respins în această săptămână cea de-a doua moţiune simplă iniţiată de Opoziţie în actuala sesiune parlamentară, intitulată "Un flagel naţional - plantele etnobotanice".