Cele mai citite
 


Clinica vieneză AKH, victima unei serii de furturi
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pantofi pentru sălile de operaţie, truse de prim-ajutor, monitoare de diagnostic, bani şi bijuterii de la pacienţi dispar în mod misterios din clinica vieneză AKH, fără ca autorii acestor furturi să fie depistaţi, scrie cotidianul Krone Zeitung, în ediţia de luni.
Departamentul de securitate al celei mai mari clinici din Austria i-a avertizat pe toţi angajaţii că furturile şi actele de vandalism provoacă "pagube semnificative". Această "epidemie" a fost favorizată de "înghesuiala de la uşi", se afirmă în scrisoarea de avertizare care îi atenţionează pe angajaţi că în special "secţiile sensibile" au fost accesibile fără vreun control.

AKH vrea să prevină viitoare serii de furturi prin afişe precum "Nu lăsaţi ferestrele deschide în cursul nopţii" sau "Atenţie mărită în locurile de vizitare", despre care e greu e crezut că îi vor alunga pe hoţi. O decizie recentă prevede obligativitatea unor încuietori la uşi.

Între timp, nimic nu mai este lăsat liber la îndemână. "Monitoarele au fost deja legate cu lanţuri, şi cu toate acestea au fost furate. Truse de prim ajutor au fost furate şi, din nefericire, nu au fost înlocuite"", a declarat un angajat, care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Aparate cu ultrasunete au dispărut şi ele fără urmă din celebra clinică, mai scrie Krone Zeitung.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera in premiera consultatii de second opinion la Clinica Gral Medical din Ploiesti Inca din anul 2010, Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion in Bucuresti la Gral Medical. Ilustrul medic oncolog participa sustinut la intocmirea planului de tratament oncologic alaturi de o echipa multidisciplinara romano-vieneza din cadrul Spitalului OncoFort. In...
La clinica vieneză AKH vor fi mai puţini medici de gardă noaptea, din cauza situaţiei bugetare La clinica vieneză AKH se va reduce numărul medicilor care vor asigura gărzile de noapte, din cauza situaţiei bugetare a Universităţii de Medicină, de care aparţine spitalul, informează APA.
Românii, europenii cu cele mai multe contribuţii la clinicile private din Viena Circa 10.000 de români au beneficiat, în 2011, de serviciile clinicilor şi spitalelor din Viena, fiind, numeric, cei mai mulţi pacienţi străini, după cei din Rusia, a precizat, pentru Agerpres, Bianca Barb, reprezentanta PremiQaMed Management GmbH, la târgul Rommedica, deschis marţi în Capitală.
Lt. col. dr. Cristian Năstase: La Spitalul Militar se poate face orice fel de operaţie în neurochirurgie Locotenent colonel doctor Cristian Năstase, medic primar neurochirurgie, doctor în ştiinţe medicale, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", a declarat vineri pentru AGERPRES că în fiecare zi pe secţia de neurochirurgie se operează câte un caz de tumoră, în această secţie...
Consultaţii internaţionale de diagnosticare a cancerului în cele mai importante clinici din reţeaua naţională Gral Medical GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu şi Ploieşti consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE. În premieră, un renumit medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive...
Spitalul Militar Central asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în 'Colectiv' Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în Colectiv.