Cele mai citite
 


Cluj: Senatorul Şerban Rădulescu spune că măsurile luate de Guvern nu aduc mulţumirea socială
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul Şerban Rădulescu a declarat luni, pentru AGERPRES, că decizia sa de a nu mai face parte din grupul parlamentar al democrat-liberalilor are la bază faptul că măsurile luate de Guvernul PDL nu aduc mulţumirea socială.
"Am fost ales prin vot uninominal pe nişte proiecte ale PDL şi ale mele, proiecte care au fost acceptate de electorat prin votul pe care mi l-au acordat pentru scorul convingător cu care am câştigat alegerile. După aceea, lucrurile au evoluat în aşa natură încât măsurile luate de Guvernul PDL nu au adus şi nu ştiu cum vor putea să aducă mulţumirea socială, care, după mine, este ţelul suprem al oricărui partid care guvernează sau care vrea să guverneze", a afirmat Şerban Rădulescu.
Senatorul clujean a spus că proiectele sale n-au putut fi puse în practică din cauza unor decizii de partid în care n-a fost consultat.
"Proiectele mele n-au putut să fie puse în practică şi din cauza unor decizii care s-au luat la centru sau local, decizii la care eu nu am luat parte, n-am fost implicat cu nimic în ele. Atunci mi-am zis că nu pot să accept să fiu culpabil în faţa celor care mi-au acordat încredere şi am luat această hotărâre", a menţionat Şerban Rădulescu, adăugând că nu exclude posibilitatea de a se alătura altui partid în viitorul apropiat.
Fostul senator democrat-liberal a declarat că n-au existat presiuni asupra sa din partea colegilor din PDL, care au fost informaţi de intenţia sa.
"Am avut discuţii prieteneşti şi colegiale cu ei, sunt oameni cu care chiar m-a simţit bine şi pe care îi respect", a conchis senatorul clujean.
Şerban Rădulescu este medic chirurg, profesor universitar şi a fost preşedintele PNŢCD Cluj.
La Cluj-Napoca, PDL a câştigat toate cele şase posturi de parlamentari la alegeri - patru deputaţi şi doi senatori -, iar în prezent au rămas cu doar patru parlamentari după plecarea senatorului Şerban Rădulescu şi a deputatului Mircia Giurgiu.
AGERPRES/(A - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Deputatul Mircia Giurgiu propune înfiinţarea Zilei Ambulanţei Cluj-Napoca, 1 nov /Agerpres/ - Deputatul democrat-liberal Mircia Giurgiu a iniţiat un proiect de lege, împreună cu sindicatele ambulanţierilor, pentru instituirea unei zile dedicate acestui serviciu, în data de 28 iulie.
Cluj: Mircia Giurgiu cere câte un elicopter medical pentru fiecare regiune de dezvoltare Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, a pregătit un proiect legislativ prin care toate cele opt regiuni de dezvoltare să fie dotate cu câte un elicopter pentru intervenţii în cazuri medicale.
Cluj: Centru de simulare cu şase posturi complete de laparoscopie, din toamnă, la UMF Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, este încrezător că proiectul deschiderii unui centru de simulare, dotat cu şase posturi complete de laparoscopie, într-o sală de peste 80 de metri pătraţi a instituţiei de învăţământ superior...
Cluj: Centru de permanenţă, cu şase medici de familie Şase medici de familie din Cluj-Napoca s-au asociat pentru a oferi servicii medicale persoanelor suferinde, zilnic între orele 18,00 şi 7,00, şi nonstop sâmbăta şi duminica şi în sărbătorile legale, la Centrul de Permanenţă situat în cartierul Gheorghieni.
Cluj: Centru de consiliere şi activităţi inter-relaţionale pentru persoanele diagnosticate cu cancer Un centru de consiliere şi activităţi inter-relaţionale pentru persoanele diagnosticate cu cancer, cele care au depăşit cu bine perioadele de tratament, precum şi pentru membrii familiilor lor a fost deschis recent la Cluj-Napoca de către Patronatul Medicinei Integrative, în cadrul unui proiect dedicat...
Cluj: Dezbatere pe tema legii Sănătăţii, descentralizării spitalelor şi sistemului de coplată Medici clujeni de renume, reprezentanţi ai companiei producătoare de medicamente "Terapia", responsabili din sistemul sanitar şi ai autorităţilor locale au participat, joi seara, la dezbaterea cu tema "Sănătatea între descentralizarea spitalelor şi sistemul de coplată", organizată la Cluj-Napoca de senatorul...