Cele mai citite
 


Lapte praf gratuit pentru 355 de bebeluşi din sectorul 4
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a început distribuirea gratuită a 1.125 de cutii de lapte praf, pentru cei 355 nou-născuţi, de la începutul acestui an, conform programului derulat de Ministerul Sănătăţii.
Cantitatea maximă de lapte praf distribuită lunar pentru un sugar este de 2 kg, familiile cu gemeni urmând să primească o cantitate dublă, precizează un comunicat remis luni de Primăria Sectorului 4.
Pentru a beneficia gratuit de lapte praf pentru bebeluşii lor, părinţii trebuie să prezinte următoarele documente: reţetă datată pe luna în curs, eliberată de medicul de familie al copilului, cu diagnosticul 'alimentaţie artificială, adaos la cea naturală incompletă'; certificatul de naştere şi datele copilului; datele părintelui care ridică laptele praf, cartea de identitate a acestuia şi semnătura lui în lista de evidenţă primită de la Direcţia de Sănătate Publică.
În sectorul 4, laptele praf se distribuie la sediul Complexului 'Sfântul Spiridon', de pe Aleea Ciceu nr. 12, programul de lucru fiind luni şi marţi, în intervalul orar 8,00 - 16,30, miercuri şi joi, între orele 8,00 şi 18,00, iar vineri, de la ora 8,00 la ora 13,00.
Autoritatea locală arată că în prima zi a fiecărei luni laptele praf nu se distribuie iar în ultima zi a lunii, acesta se va distribui numai până la ora 12,00, cantitatea de lapte praf neridicată în termenul prevăzut nefiind acordată retroactiv. AGERPRES/(AS-Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1200 de bebeluşi au beneficiat de lapte praf gratuit în sectorul 2 în primele luni ale anului Peste 3.670 de cutii de lapte praf au fost distribuite de Primăria sectorului 2, de la începutul anului până în prezent, pentru 1.253 de copii nou-născuţi ai căror părinţi au solicitat acest drept, conform prevederilor legale, informează un comunicat al primăriei transmis joi AGERPRES.
Bebeluşii din Sectorul 4 , rămaşi fără lapte Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 anunţă marţi că nu mai poate distribui laptele praf pentru sugari.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.
Lapte praf gratuit pentru bebeluşii sectorului 2 Primăria Sectorului 2 a distribuit de la începutul anului lapte praf gratuit pentru 187 de copii nou-născuţi, oferind în total 935 de cutii, informează instituţia într-un comunicat remis joi.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
Suceava: DSP are în stoc lapte praf de anul trecut Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava are pe stoc 3.191 cutii de lapte praf destinat sugarilor care nu pot fi alăptaţi, a declarat presei, vineri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.