Cele mai citite
 


Premierul Boc înfiinţează un Comitet interministerial pentru turism
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-ministrul Emil Boc a constituit un Comitet interministerial privind turismul în România, printr-o decizie publicată luni în Monitorul Oficial.
Conform deciziei semnate vineri de premier, comitetul este coordonat de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.
Membri ai comitetului sunt ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, al Educaţiei, Daniel Funeriu, al Sănătăţii, Cseke Attila, şi al Mediului, Laszlo Borbely. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Sunt preocupat, atât ca părinte cât şi ca premier, de combaterea etnobotanicelor Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, că este preocupat de combaterea etnobotanicelor atât ca şef al Guvernului, cât şi ca părinte, însă este conştient că fenomenul de consum al acestor substanţe nu poate fi nici eliminat peste noapte, nici eradicat complet deoarece...
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
Emil Boc:Există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creşetere economică şi să iasă din recesiune Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creştere economică şi să iasă din recesiune.
UPDATE Premierul Emil Boc: Prioritatea Guvernului este securitatea pensiilor, nu creşterea lor populistă Prioritatea Guvernului este securitatea pensiilor, adică plata acestora la timp, iar creşterea acestora nu se va face pe criterii populiste, ca "pomană electorală", ci numai când măririle vor fi acoperite de creşterea economică, a declarat miercuri premierul Emil Boc, la începutul şedinţei Executivului...
Premierul Emil Boc: Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană marchează un nou stadiu de dezvoltare a relaţiilor bilaterale Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană care va avea loc miercuri şi joi la Ierusalim marchează un nou stadiu de dezvoltare al relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări, a declarat miercuri premierul Emil Boc, pe Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă'', înainte de plecarea spre Israel.
Emil Boc: Sper ca în privinţa parteneriatului public-privat, UE să aibă cu România aceeaşi deschidere ca şi cu alte ţări membre Premierul Emil Boc şi-a exprimat miercuri, în discursul susţinut la conferinţa financiară organizată de Forum Invest şi BNR, speranţa ca UE să aibă în privinţa parteneriatului public-privat aceeaşi deschidere faţă de România pe care a avut-o în trecut cu alte ţări membre, în condiţiile în care "regimul...