Cele mai citite
 


Preşedintele PC: Vom depune mâine în Parlament o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marţi, în Parlament, o nouă moţiune pe tema etnobotanicelor, cu un alt titlu, a anunţat, luni, preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin.
"Vom depune mâine o nouă moţiune, cu un alt titlu, care sperăm că nu va mai fi respins", a spus Constantin, într-o conferinţă de presă.
Potrivit acestuia, moţiunea are rolul de a conştientiza Guvernul şi populaţia faţă de riscul pe care îl reprezintă consumul de etnobotanice, în special asupra copiilor şi, pe de altă parte, de a promova în Parlament o lege care să interzică consumul şi să pedepsească acest act.
Daniel Constantin l-a criticat, în context, pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pentru "că trage de timp" în privinţa promovării unei ordonanţe de urgenţă în Guvern care să interzică consumul de etnobotanice.
"Sute sau mii de copii sunt afectaţi de această boală, trage şi trage de timp (n.r. - ministrul Igaş), ameninţându-ne că va depune o ordonanţă de urgenţă prin guvern care va interzice pentru totdeauna consumul de etnobotanice", a afirmat liderul PC. AGERPRES/(AS - Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
USL intenţioneză să depună o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor Uniunea Social Liberală intenţionează să depună săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă tema etnobotanicelor, anunţat joi purtătorul de cuvânt al Departamentelor PSD, senatorul Olguţa Vasilescu.
Bogdan Ciucă (PC): USL va depune o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că Uniunea Social Liberală va depune, săptămâna viitoare, o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor, după ce prima a fost retrimisă iniţiatorilor pentru că exista o inadvertenţă...
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.
Bogdan Ciucă: PC face apel la Guvern să rezolve problema etnobotanicelor în procedură rapidă Partidul Conservator (PC) face apel la Guvern să rezolve problema etnobotanicelor într-o procedură rapidă, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, Bogdan Ciucă, vicepreşedinte al PC.