Cele mai citite
 


Raiffeisen Bank a extins parteneriatul cu Reţeaua privată de sănătate Regina Maria
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Raiffeisen Bank a extins parteneriatul cu Reţeaua privată de sănătate Regina Maria astfel încât clienţii vor avea acces la credite de consum Flexicredit în condiţii preferenţiale, beneficiind de o reducere de 1% la dobândă, se arată într-un comunicat de presă al băncii.
Facilitatea se aplică tuturor creditelor în lei sau în euro, cu dobândă fixă sau variabilă.
Clienţii au nevoie de o recomandare din partea Reţelei private de sănătate Regina Maria pentru a beneficia de Flexicredit cu dobândă preferenţială, iar cererile de credit vor fi primite şi procesate în agenţii Raiffeisen Bank, în Bucureşti la agenţiile Floreasca şi Aerogării, iar în Braşov la agenţia Star.
Regina Maria este o reţea de servicii medicale private cu peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Bacău.
Raiffeisen Bank România este o bancă universală cu o reţea de 540 de agenţii în toată ţara care deservesc aproximativ 2 milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 corporaţii mari şi medii.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Posesorii cardului Raiffeisen Bank beneficiază de servicii medicale, în rate, în reţeaua 'Regina Maria' Posesorii cardului de cumpărături Raiffeisen Bank beneficiază de servicii medicale în reţeaua privată de sănătate Regina Maria în rate, cu dobândă zero, dacă plata se face cu cardul, se arată într-un comunicat remis de conducerea reţelei medicale 'Regina Maria'.
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Centrul Medical Unirea - creştere cu 72 la sută a cifrei de afaceri, în 2009 Bucureşti, 27 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea a înregistrat, în 2009, o creştere a cifrei de afaceri cu 72 la sută, atingând o valoare de 69,5 milioane de lei, faţă de 40,2 milioane de lei, cât a avut în 2008, fiind cea mai spectaculoasă creştere din piaţa serviciilor medicale private, informează...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.