Cele mai citite
 


Vicepreşedinţii PDL au optat pentru domenii, Elena Udrea se va ocupa de dezvoltare, turism şi relaţia cu aleşii locali
marţi, 31 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
BPN al PDL a definitivat împărţirea pe atribuţii a vicepreşedinţilor şi secretarilor executivi, între alţii vicepreşedintele Elena Udrea urmând să se ocupe de domeniul dezvoltării regionale, turismului şi relaţia cu aleşii locali.
Anunţul a fost făcut, luni, de prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.
"În cadrul Biroului Permanent am continuat discutarea problemelor organizatorice, împărţirea vicepreşedinţilor şi secretarilor executivi pe domenii de activitate, calendarul de lucru, plecarea în teritoriu şi raportarea a ceea ce au făcut în teritoriu. Vicepreşedinţii au optat pentru diverse domenii, dar vor fi şi opţiuni pe proiecte. De exemplu, doamna vicepreşedinte Elena Udrea se va ocupa de domeniul dezvoltării regionale şi turism, dar şi de relaţia cu aleşii locali ai Partidului Democrat Liberal. Domnul vicepreşedinte Dorin Florea, care la origine este medic, pe probleme de sănătate. Mă rog, sunt atribuţii care ţin de organizarea alegerilor din 2012 până la cultură, aici îl avem pe domnul Paleologu, până la relaţiile cu cultele religioase, cu biserica", a declarat Gheorghe Flutur.
Acesta a precizat că s-a cerut ca membrii Biroului Permanent Naţional să vină şi cu proiecte.
Gheorghe Flutur a mai spus că până la 31 iulie la nivelul fiecărei organizaţii judeţene se vor înfiinţa câte opt comisii de specialitate.
"Am solicitat liderilor PDL să fie prezenţi la aceste evenimente, să stăm de vorbă, să explicăm politicile PDL la baza partidului", a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL. AGERPRES/(A-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Elena Udrea se pronunţă pentru un buget unic la nivelul Capitalei Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, s-a pronunţat marţi pentru crearea unui singur buget la nivelul Capitalei.
Elena Udrea şi Raed Arafat, aşteptaţi la recepţionarea unor autospeciale pentru situaţii de urgenţe neacoperite Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea şi secretarii de stat Raed Arafat şi Mihai Capră, sunt aşteptaţi, sâmbătă, la Iaşi, pentru a lua parte la recepţionarea primelor
Elena Udrea, mulţumită de gradul de ocupare de pe litoralul românesc Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turimului, Elena Udrea, este mulţumită de gradul de ocupare de pe litoralul românesc, considerând că anul 2011 este cel mai bun an de când a preluat mandatul.
Elena Udrea: Turismul medical se va ridica la 500 de milioane de euro în 2015 Turismul medical se va ridica la 500 de milioane de euro în 2015, a declarat, joi, ministrul dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, la evenimentul de semnare a protocolului de colaborare interinstituţională pentru promovarea şi dezvoltarea turismului medical
'Parcare Verde' în Constanţa prin Programul Operaţional Regional Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat miercuri contractul pentru proiectul ,,Parcare verde', unul dintre cele 38 de contracte incluse în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al municipiului Constanţa şi depuse spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional.
Premierul Emil Boc: Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană marchează un nou stadiu de dezvoltare a relaţiilor bilaterale Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană care va avea loc miercuri şi joi la Ierusalim marchează un nou stadiu de dezvoltare al relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări, a declarat miercuri premierul Emil Boc, pe Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă'', înainte de plecarea spre Israel.