Cele mai citite
 


Buzău: Peste o sută de tineri au participat la un marş anti-fumat
miercuri, 1 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de tineri reprezentând patru asociaţii non-guvernamentale au mărşăluit marţi pe Bulevardul Unirii din Buzău scandând lozici anti-fumat.
În fruntea coloanei s-a aflat un cortegiu funerar cu o cruce şi un dric, iar tinerii au împărţit fluturaşi cu îndemnurile ''Respiră curat!'', ''Nu fumaţi!'', ''Tutunul ucide!''.
"Cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun vrem să atragem atenţia asupra pericolului tutunului pentru viaţa şi sănătatea semenilor noştri, indiferent că sunt tineri sau bătrâni", a declarat, pentru Agerpres, Cezar Spătărelu, reprezentantul Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie.
La acest marş organizat cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun au mai participat voluntari de la Crucea Roşie şi ai Agenţiei Antidrog Buzău. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Buzău: Concursul naţional "Sanitarii Pricepuţi" şi-a desemnat câştigătorii Crucea Roşie Română a organizat, în perioada 7-11 august, cea de-a 51-a ediţie a etapei naţionale a concursului ''Sanitarii Pricepuţi'', la care au participat 45 de echipaje din întreaga ţară.
Buzău:Sobe de la Crucea Roşie pentru persoanele din zonele afectate de ninsori Filiala de Cruce Roşie Buzău a demarat, marţi, acţiunea de distribuire a 39 de sobe de încălzit unor persoane defavorizate din zonele afectate de ninsori din judeţul Buzău.
Buzău: Crucea Roşie şi Asociaţia Româno-Canadiană "Sf. Anton", în sprijinul copiilor talentaţi Un copil în vârstă de 10 ani din satul Cândeşti, comuna buzoiană Verneşti, a primit, marţi, un sprijin financiar din partea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie şi a Asociaţiei Româno-Canadiane "Sf. Anton''.
Crucea Roşie Română şi ADPSE ''Catalactica'', parteneri într-un program de formare profesională pentru personal medico-social Proiectul strategic ''Pro-Sănătate - Creşterea accesului angajaţilor din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă'', demarat de Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică (ADPSE) ''Catalactica'' în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie...