Cele mai citite
 


Buzău: Trei tineri care au tâlhărit o bătrână, identificaţi în câteva ore
miercuri, 1 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei tineri din comuna buzoiană Ulmeni, care au tâlhărit o bătrână, au fost identificaţi marţi la câteva ore după comiterea faptei.
Cei trei tineri, dintre care doi de 19 ani şi unul de 20 de ani, au pătruns în noaptea de luni spre marţi într-o locuinţă, au imobilizat proprietarul, o femeie de 70 de ani, iar după ce au legat-o i-au sustras bijuteriile din aur - cercei, cruciuliţă, lanţ - şi 1.700 de lei.
"Echipa operativă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi specialişti criminalişti, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit identificarea şi prinderea suspecţilor - trei localnici tineri. Totodată, au fost recuperaţi cerceii şi cruciuliţa din aur", a declarat, pentru AGERPRES, subcomisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
Potrivit sursei citate, victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar cei trei sunt cercetaţi de poliţişti. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Peste 30 de poliţişti au eliberat căile de acces la spital şi ambulanţă Peste 30 de poliţişti din cadrul IPJ Buzău au participat, marţi, la o acţiune de eliberare a căilor de acces la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău, la secţiile de oncologie şi boli infecţioase, precum şi la Ambulanţă.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Aproape 200 de persoane s-au prezentat la spital cu înţepături de căpuşă În ultimele două luni, aproape 200 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean de urgenţă Buzău cu înţepături de căpuşă, probele de laborator confirmând două cazuri cu febră butonoasă şi patru cu boală Lyme.
Buzău: Conducerea CJ vrea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău are în vedere angajarea unui management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după demisia fostului director, a anunţat joi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu.
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...
Buzău: Secţie de Chirurgie Pediatrică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Secţia de Chirurgie Pediatrică a fost inaugurată luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţia fiind de aproape 300.000 de lei.