Cele mai citite
 


Cluj: Consilierii judeţeni şi municipali ai PDL pregătesc o strategie comună pe sănătate
miercuri, 1 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii PDL din Consiliul Judeţean Cluj şi din Consiliul Local Cluj-Napoca demarează o acţiune comună care să aibă ca finalitate gestionarea mai bună a fondurilor şi resurselor materiale destinate sectorului medical.
Consilierul judeţean al PDL Ovidiu Turdean a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va fi elaborat un document prin care iniţiatorii urmăresc eliminarea disfuncţionalităţilor existente în domeniul sănătăţii.
''În susţinerea şi completarea politicilor guvernamentale privind reforma în sănătate, adoptate recent de actualul guvern, grupurile reunite de consilieri ai PDL, atât la nivel de judeţ, cât şi la nivelul municipiului Cluj-Napoca, vor elabora un document prin care noi sperăm ca administraţiile să poată gestiona corect şi coerent tot ceea ce înseamnă politică de sănătate la nivelul judeţului Cluj'', a afirmat Ovidiu Turdean.
Consilierul judeţean democrat-liberal a adăugat că documentul va conţine informaţii referitoare la toate aspectele care ţin de domeniul sănătăţii.
''Mă refer în primul rând la o centralizare a tuturor informaţiilor legate de politica de sănătate din judeţul Cluj, însemnând cabinete medicale, unităţi spitaliceşti, investiţii efectuate sau în curs de derulare, finanţări şi cofinanţări alocate de la bugetele locale, în aşa fel încât spre finele anului şi cu precădere bugetul anului 2012 să ne asigure o alocare coerentă şi echilibrată a resurselor în sănătate, pentru a nu mai avea niciun fel de disfuncţionalitate în ceea ce priveşte actul medical în Cluj'', a precizat democrat-liberalul. AGERPRES/ (A - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CJ Cluj preia Centrul de Sănătate Mociu, închis de Guvern Plenul Consiliului Judeţean (CJ) Cluj a decis, joi, într-o şedinţă extraordinară, cu unanimitate de voturi, să ceară preluarea Centrului de Sănătate Mociu, după ce unitatea medicală fusese desfiinţată la începutul lunii prin Hotărâre de Guvern.
Cluj: Investiţii de 1,5 milioane de lei pentru modernizarea Institutului Inimii Lucrările de modernizare a Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului Inimii - unitate aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii -, au fost susţinute de Consiliul local, valoarea lor ridicându-se la 1,5 milioane de lei, un sprijin substanţial fiind acordat de Municipalitate şi pentru achiziţia...
Cluj: Consiliul Judeţean va prelua Spitalul din Mociu, care a fost închis Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj a decis să preia Spitalul din Mociu, care a fost închis la începutul acestei luni, ca urmare a deciziei Guvernului.
Cluj: Comisarul european Dacian Cioloş şi membri ai Guvernului participă la Consorţiul USAMV Consorţiul Universităţilor de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din România, care se desfăşoară la Cluj-Napoca, în premieră în ţara noastră, între 4 şi 8 mai, are ca temă "Politica Europeană Agricolă Comună şi învăţământul superior agricol", printre personalităţile care vor participa la...
Cluj: Consiliul Judeţean a primit asigurări de la ministrul sănătăţii pentru redeschiderea unui spital rural Ministrul sănătăţii, Vasile Cepoi, este de acord cu redeschiderea unui spital rural, potrivit unei informări a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.
Cluj: Parteneriat pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Cluj doreşte o asociere cu Primăria Cluj-Napoca şi cu Primăria Floreşti pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă.