Cele mai citite
 


Un nou centru de fertilizare în Capitală
miercuri, 1 iunie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Disfunctii sexuale - Infertilitate
 

Un nou de centru de fertilizare a fost inaugurat, marţi, în Capitală, acesta dispunând de o echipă formată din 13 medici şi asistente specializaţi în Austria, la renumita Clinică Kinderwunschzentrum din Viena.

Centrul de fertilizare este dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi vine în întâmpinarea cuplurilor care întâmpină probleme în a avea un copil. Echipa de medici care lucrează aici este supervizată de binecunoscutul prof. univ. dr. Heinz Strohmer, care va urmări parametrii şi rezultatul investigaţiilor pentru fiecare caz în parte.
''Cei care ajung aici, vin pentru a-şi trata infertilitatea cuplului, nu vin neapărat de la început pentru fertilizare in vitro. Numai un număr mic de cupluri se adresează pentru infertilitate'', a spus dr. Radu Chicea.
Printre serviciile oferite de centru se numără tehnicile de reproducere umană asistată, de tipul inseminării intrauterine, fertilizare in vitro simplă, sau cu injecţie intracitoplasmatică cu spermă, analize hormonale şi uzuale complete, histerosalpingografie, laparoscopie diagnostică şi terapeutică, intervenţii chirurgicale, spermogramă, spermocultură, funcţie testiculară. În plus, centrul de fertilizare operează cu metode de tratament moderne de reproducere asistată, precum cultura de blastocist, care aduce o rată de succes mult mai mare. Centrul face parte din planul de extindere al grupului Polisano la nivel naţional.
"Din păcate, tot mai multe cupluri se confruntă tot mai frecvent cu probleme de infertilitate. Stresul, alimentaţia, viaţa cotidiană agitată, sunt doar o parte a motivelor care conduc către una dintre 'bolile secolului'. Nu vă spun aceste lucruri ca antreprenor. Ca formaţie profesională eu sunt medic ginecolog şi înţeleg foarte bine cu ce probleme se confruntă aceşti oameni. Avem o echipă de profesionişti ce lucrează sub directa supraveghere a prof. univ. dr. Heinz Strohmer de la clinica Kinderwunschzentrum şi ne propunem să descoperim şi să tratăm discret problemele pacienţilor", a declarat dr. Ilie Vonica, preşedintele grupului Polisano.
Rata de succes a tratării problemelor medicale este de peste 51%, iar avantajele noului centru sunt relaţia apropiată medic-pacient, gama completă de investigaţii şi mai ales sistemul de monitorizare permanentă între clinica din Austria şi centrul de fertilizare din România. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
de MARIA MARIANA
BUNA SEARA IMI PUTETI DA UN NUMAR DE CONTACT SAU O ADRESA UNDE VA PUTEM GASI? VA MULTUMESC.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ProVita- Diagnostic și tratament inaugurează noul Centru de Fertilizare in vitro Începând cu data de 1 septembrie, ProVita - Diagnostic și tratament inaugurează o nouă specializare, prin deschiderea unui Centru de Fertilizare in vitro în cadrul clinicii din str. Alexandrina nr 20 - 22, sector 1, București.
Constanţa: Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, inaugurat la un spital privat Constanţa, 17 nov /Agerpres/ - Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, investiţie de circa 300.000 de euro, a fost inaugurat, miercuri, în cadrul spitalului privat de obstetrică - ginecologie Euromaterna din municipiul Constanţa.
Constanţa: Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, inaugurat la un spital privat Constanţa, 17 nov /Agerpres/ - Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, investiţie de circa 300.000 de euro, a fost inaugurat, miercuri, în cadrul spitalului privat de obstetrică - ginecologie Euromaterna din municipiul Constanţa.
Centrul de fertilitate Polisano Sibiu realizeaza proceduri gratuite in cadrul Programului de fertilizare in vitro si embriotransfer al Ministerului Sanatatii Centrul de fertilitate FIV Polisano – una dintre cele mai mari clinici de fertilizare din Romania, cu o rata de succes de 56% – se numara printre cele 10 clinici din tara selectate de Ministerul Sanatatii in Programul national gratuit de fertilizare in vitro.
Centru de fertilizare in vitro deschis la Timişoara, la o clinică privată Timişoara, 8 nov /Agerpres/ - Primul spital privat din vestul ţării, Athena Hospital, din Timişoara, a inaugurat, luni, Centrul de fertilizare in vitro şi infertilitate.
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...