Cele mai citite
 


Oprescu dă asigurări că toate corturile de caniculă vor avea personal medical
vineri, 24 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 24 iul /Agerpres/ - Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că toate corturile montate în Bucureşti pentru perioada caniculei vor avea şi personal medical de specialitate, care să le asigure cetăţenilor afectaţi de temperaturile ridicate asistenţa de prim-ajutor.

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a verificat vineri dimineaţa mai multe corturi anti-caniculă din Bucureşti, prilej cu care a constatat că unele nu au încă personal medical.

"Sunt convins că treburile nu merg perfect peste tot, dar suntem la început. Directorul de la Administraţia Spitalelor va trebui să îşi facă datoria şi să trimită personal de specialitate la aceste corturi. Cred că, dacă sunt probleme, se vor remedia", a afirmat primarul general.

Oprescu a dispus măsuri ample pe perioada caniculei. În acest sens au fost montate 22 de coturi în zonele aglomerate ale Capitalei, au fost dispuse măsuri sporite pentru salubrizare şi igienizare. Ştrandurile din subordinea Primăriei Capitalei vor fi deschise non-stop în această perioadă, în care meteorologii au emis avertizare cod galben. AGERPRES/(Mihaela Tudorache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PMB: Opt corturi medicale dotate cu aer condiţionat - puse la dispoziţia bucureştenilor Administraţia Spitalelor pune la dispoziţia bucureştenilor opt corturi medicale dotate cu aer condiţionat, ventilatoare cu apă, personal medical specializat, medicamente şi aparatură de specialitate, având în vedere avertizarea de cod galben de caniculă emisă de meteorologi pentru acest sfârşit de săptămână...
Corturi medicale anticaniculă, amenajate în Capitală Corturi medicale anticaniculă au fost amenajate în mai multe zone din Capitală, având în vedere avertizările de caniculă emise de meteorologi, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).
Primăria Capitalei a amenajat 23 de corturi anticaniculă Primăria Capitalei reaminteşte bucureştenilor că în mai multe zone din municipiu sunt amplasate 23 de corturi anticaniculă dotate cu aer condiţionat, scaune, dozatoare de apă şi personal medical. Măsurile au fost luate ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emisă de Administraţia Naţională...
Primăria Capitalei a amenajat 20 de corturi medicale anticaniculă în Capitală 20 de corturi medicale anticaniculă dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate au fost amenajate în Bucureşti, având în vedere avertizările de caniculă emise de meteorologi, a anunţat luni Primăria Capitalei.
Municipalitatea a deschis alte patru corturi anticaniculă Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor, a deschis miercuri alte patru corturi anticaniculă în zone cu trafic pietonal intens (Dristor, Titan, Crangaşi şi Parcul Carol), numărul punctelor de prim ajutor amplasate de Municipalitate ajungând la 27, ca urmare a temperaturilor ridicate înregistrate...
PMB: 18 corturi anticaniculă în Capitală; alte două urmează să fie amplasate Primăria Capitalei le reaminteşte bucureştenilor că au la dispoziţie 18 corturi anticaniculă, în contextul în care specialiştii au anunţat temperaturi foarte ridicate pentru următoarele trei zile.