Cele mai citite
 


Simtex-OC organizeaza un curs de formare auditori in domeniul calitatii pentru medici
miercuri, 1 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Organismul de certificare Simtex organizeaza, in perioada 13-17 iunie a.c., un curs de formare auditori in domeniul calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

Cursul se adreseaza exclusiv spitalelor venind in sprijinul implementarii si certificarii Managementului Calitatii chiar si in situatia in care spitalul apeleaza la serviciile unui consultant extern. De asemenea, cursul include si cerintele standardului SR 13508:2006 - linii directoare pentru implementarea unui sistem al calitatii in institutiile de sanatate.
 
Cursul, cu durata de 40 de ore, va avea loc la Centrul de Training din str. Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, Bucuresti, intre orele 9.00-16.00. si va fi sustinut de Lectoring. Victor Greceanu, QMS Lead Auditor, certificat IRCA. Pretul cursului este de 1000 RON(nu se percepe TVA).
 
Acest curs este autorizat de Consiliul National de formare Profesionala (CNFPA) pentru sustinerea programului de formare auditor in domeniul calitatii în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001:2008 - COD COR 242303, iar diplomele emise sunt recunoscute de catre Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei.
 
Simtex-OC este unul dintre principalele organisme de certificare din Romania. Cu o experienta in piata de peste 15 ani si beneficiind de serviciile unei echipe de profesionisti, Simtex-OC are in portofoliu clienti din domeniul medical precum: Sanador, Spitalul Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Coltea, Centru Medical Medas, Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Medinst Diagnostic Romano-German, Spitalul de Urgenta Prof. Dr Gerota. Cursurile organizate de Simtex-OC reprezinta un reper in ceea ce priveste formarea profesionala fiind recunoscute pentru calitatea pregatirii oferite.

Claudia Stancu

PR Manager Simtex-OC

0757-180436

www.simtex.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Niguarda şi Spitalul de Urgenţă Slatina au semnat un nou acord de colaborare Spitalul Niguarda din Milano şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina au semnat vineri un acord de colaborare pentru următorii trei ani privind formarea profesională, prezentat de secretarul de stat Raed Arafat.
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Cluj: Medicina de urgenţă va fi predată după principii moderne şi practice Peste 1.200 de studenţi din Universităţile de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş vor studia disciplina "medicină de urgenţă" după o curriculă inovativă, bazată pe tehnologii moderne, bazele noului sistem formativ fiind puse printr-un proiect ce se va desfăşura 24 de luni, în valoare...
Proiect pentru formare profesională specializată în domeniul transplantologiei Proiectul "Specializare pentru performanţă, eficacitate şi răspuns în domeniul transplantului de organe - S.P.E.R." are ca scop realizarea unui sistem de formare profesională specializată pentru creşterea nivelului de competenţă şi îmbunătăţirea adaptabilităţii personalului medical activ în domeniul...
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
Un centru de formare şi pregătire în descarcerare şi asistenţă medicală de urgenţă se va înfiinţa la Cluj Judeţul Cluj va avea un centru de pregătire a paramedicilor de pe ambulanţele SMURD, prin amenajarea unui spaţiu adecvat, investiţie aparţinând Fundaţiei pentru SMURD, condusă de dr.Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.