Cele mai citite
 


CASMB: Serviciile medicale vor fi acordate în baza actelor adiţionale la contractul pe 2011
joi, 2 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciile medicale vor fi acordate în luna iunie în baza actelor adiţionale, a anunţat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) printr-un comunicat remis miercuri.
Potrivit sursei, în luna iunie 2011, activitatea furnizorilor de servicii medicale cu care CASMB se află în relaţii contractuale se desfăşoară în baza actelor adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2010.
Actele adiţionale se prelungesc pe noul contract-cadru pentru 2011, care a intrat în vigoare din această lună, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al CASMB, Cristina Călinoiu.
Pentru toate domeniile de asistenţă medicală, condiţiile acordării acesteia în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute de actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale.
În situaţia în care negocierea contractelor pentru anul 2011 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale corespunzătoare lunii iunie 2011 vor conduce la eventuale diferenţe, acestea se vor regulariza.
Medicii de familie susţin că nu vor semna actele adiţionale propuse de casă.
Dr. Doina Mihăilă, preşedinta Federaţiei Patronatelor Medicilor de Familie, a precizat pentru AGERPRES că nu se pot semna actele adiţionale, fiind pe noile valori. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
Doina Mihăilă: CASMB face presiuni asupra medicilor de familie Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) face presiuni asupra medicilor de familie să semneze contractul-cadru, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Doina Mihăilă, preşedinta Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie.
Institutul de Boli Cardiovasculare nu mai poate asigura asistenţa medicală decât pentru şapte zile Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C.C.Iliescu" anunţă, într-un comunicat de presă, că nu mai poate asigura asistenţa medicală de specialitate în cardiologie, chirurgie cardiovasculară şi anestezie decât pentru şapte zile, mai precis până luni, 7 noiembrie.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.