Cele mai citite
 


Nicolae Bănicioiu apreciază că preşedintele CNAS ar trebui să demisioneze
joi, 2 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, ar trebui să demisioneze din funcţia pe care o deţine şi să fie înlocuit de un ''alt om mai competent''.
Bănicioiu a afirmat că la data de 1 iunie spitalele au intrat în incapacitate de a mai interna bolnavi, farmaciile nu mai pot elibera medicamente, iar medicii reţete, ''pentru că acel contract cu CNAS nu a fost încheiat''.
''Deci, practic, toată această nebunie şi acest haos provocat în sistem se datorează lipsei de dialog între preşedintele CNAS, domnul Duţă, şi ministrul Sănătăţii, domnul Cseke Atilla'', a susţinut Bănicioiu.
El şi-a exprimat încrederea că în ciuda inexistenţei contractului cu CNAS, medicii ''nu se vor lăsa pradă inconştienţei celor care îi conduc şi vor trata cazurile de urgenţă''. AGERPRES/(A - Claudia Nicolae)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, pregăteşte măsuri antifraudă în sistemul sanitar Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi, pregăteşte măsuri antifraudă pentru reducerea risipei banilor publici, acestea urmând să fie anunţate după ce le va discuta cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Orban: Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, chemaţi săptămâna viitoare la audieri în Parlament Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, vor fi audiaţi săptămâna viitoare în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor pe tema funcţionării cardului de sănătate, a declarat, marţi, liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban.
Preşedintele CNAS: Nu voi lua în considerare dosarele de hepatită făcute în laboratoarele din afara listei Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, a anunţat, miercuri, că nu va aproba spre decontare dosarele pacienţilor cu hepatită ale căror testări sunt făcute în alt laborator decât cele 50 anunţate oficial.
Preşedintele CNAS: Guvernul a introdus un medicament pentru boli rare pe lista de compensate şi gratuite Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, a anunţat, miercuri, că pe lista medicamentelor compensate şi gratuite adoptată marţi de Guvern se află şi o moleculă pentru boli rare.
Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, la Palatul Victoria Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a sosit marţi la sediul Guvernului.
CNAS a penalizat opt unităţi medicale pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a penalizat opt unităţi medicale, din cele zece controlate în ultima săptămână a anului trecut, pentru nerespectarea obligaţiilor stipulate în contractele de furnizare de servicii medicale spitaliceşti încheiate cu CNAS.