Cele mai citite
 


Satu Mare: Spitalul Judeţean va angaja personal, fiind în deficit cu circa 400 de posturi
joi, 2 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare va angaja personal, la început pentru o perioadă determinată, ca să poată ocupa o parte din cele circa 400 de posturi libere.
Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se vor face angajări în special la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Anestezie Terapie Intensivă, unde este cea mai mare lipsă de personal. Marc a precizat că se face o analiză a posturilor, lipsa cea mai mare fiind de asistente, infirmieri şi îngrijitori.
Potrivit managerului, SJU are o lipsă de personal estimată la 25 - 30%.
"Cu toată tentaţia Vestului, nu voi aproba concediu pe o perioadă determinată decât pe un an şi o singură dată. Ne încurcă foarte mult cei care pleacă pe trei luni, după care iar cer prelungirea cu trei luni", a declarat Marc.
După finalizarea studiului se va şti exact care sunt posturile scoase la concurs. Primele vor fi posturile ai căror titulari pleacă la muncă în străinătate pe perioadă determinată. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Deficit de 20 de medici specialişti la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare are un deficit de 20 de medici pe mai multe specializări, cinci noi medici fiind angajaţi recent la această unitate.
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Satu Mare: Opt persoane au ajuns la spital cu intoxicaţie de la ciuperci Opt persoane au ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare după ce au consumat ciuperci otrăvitoare.