Cele mai citite
 


Spaţiu de joacă pentru copiii internaţi în Spitalul Marie Curie
joi, 2 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat miercuri la inaugurarea spaţiului de joacă pentru copii din curtea Spitalului "Marie Curie", în prezenţa personalului medical, a copiilor internaţi în spital şi a părinţilor acestora.
Edilul-şef le-a mulţumit reprezentanţilor fundaţiilor care s-au implicat în acest proiect - UTI şi Cliniclowns -, asigurându-i şi pe viitor de sprijinul său.
"Este un lucru normal pentru orice ţară civilizată şi vă doresc să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă, să mai faceţi mult timp bine celor care au nevoie", a spus Oprescu.
În final, mai mulţi clovni au susţinut un spectacol în faţa celor mici. AGERPRES / (AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lucrările de renovare de la Spitalul 'Marie Curie' au fost finalizate Inaugurarea etajelor renovate 6 şi 7 de la Spitalul de copii 'Marie Curie' a avut loc, miercuri, în prezenţa a numeroase personalităţi ale lumii medicale, politice, diplomatice.
Dr. Radu Tăbăcaru: Copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic sunt în stare stabilă Copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic sunt în stare stabilă, a declarat şeful secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul "Marie Curie", Radu Tăbăcaru.
MS: Copiii internaţi la 'Marie Curie' cu SHU sunt în stare stabilă, staţionară Cei patru copii cu sindrom hemolitic-uremic internaţi la Spitalul "Marie Curie" sunt în stare stabilă, trei dintre ei fiind supuşi procedurilor de dializă peritoneală, a informat joi Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat remis AGERPRES.
Dr. Bălgrădean (Marie Curie): Unul dintre copiii internaţi cu sindrom hemolitic uremic ar putea suferi de o afectare neurologică Unul dintre ultimii doi copii internaţi la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic ar putea suferi de o afectare neurologică în cadrul bolii, a declarat, sâmbătă, şeful Secţiei de Nefrologie, dr. Mihaela Bălgrădean.
MS: Doi copii cu SHU, internaţi la Spitalul "Marie Curie", vor fi externaţi vineri Doi dintre copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie", diagnosticaţi cu sindrom hemolitic-uremic, vor fi externaţi vineri.
Ministrul Sănătăţii: Toţi copiii de la 'Marie Curie' cu sindrom hemolitic-uremic - în stare mai bună Toţi copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic (SHU) sunt în stare mai bună, doar unul singur mai fiind pe Secţia de Terapie Intensivă, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.