Cele mai citite
 


Vaslui: Şoferii de pe ambulanţe verificaţi în trafic
joi, 2 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a dat publicităţii miercuri rezultatele unei acţiuni de control care a vizat modul în care şoferii de pe ambulanţe respectă regulile de circulaţie, potrivit IPJ fiind verificaţi doar cei care nu se aflau în misiune.
"În timpul acţiunii de verificare a şoferilor care conduc ambulanţe au fost opriţi în trafic şase conducători auto. Pentru doi dintre aceştia poliţiştii au aplicat şi sancţiuni contravenţionale. Unul a fost sancţionat din cauză că nu purta centura de siguranţă şi conducea cu o viteză peste limita admisă de lege cu toate că nu se afla în misiune. Un alt şofer a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile după ce a fost prins că a depăşit un alt autoturism neregulamentar, pe trecerea de pietoni", a declarat, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui afirmă că nu a fost înştiinţată despre rezultatele acţiunii desfăşurate de poliţişti şi că nu are cunoştinţă despre faptul că un şofer de pe salvare a rămas fără permis de conducere.
"Noi ştiam de un angajat care a fost amendat pentru că nu purta centura. Nu am fost înştiinţaţi despre un alt şofer care ar fi rămas fără permis. Am avut zilele acestea o cerere din partea unui coleg care solicita concediu de odihnă pe motiv că are fratele bolnav. Acum tind să cred că acesta era în realitate motivul pentru care a solicitat concediul de odihnă. Vom face verificări să vedem exact cum stau lucrurile, să depistăm şoferul care a rămas fără permis, să vedem dacă este cel care a plecat în concediu sau nu", a declarat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
IGPR: Aproape 300 de sancţiuni, aplicate în ultimele 48 de ore; 42 de persoane fără adăpost, salvate de la îngheţ Peste 6.700 de poliţişti au acţionat, în ultimele 48 de ore, pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo, 42 de persoane fără adăpost fiind salvate de la îngheţ, informează un comunicat al IGPR transmis marţi AGERPRES.
Vaslui: Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care transporta un copil la un spital din capitală, a căzut miercuri într-o groapă pe DE 581 dintre Vaslui şi Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în zona unui pod în...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.