Cele mai citite
 


Angst lansează o nouă gamă de produse
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Angst lansează joi gama de produse SantiVia, cu conţinut redus de sare şi grăsimi.
Reprezentanţii companiei vor vorbi cu această ocazie despre prelucrarea şi procesarea produselor din carne fără potenţiatorul de gust glutamat monosodic (E621).
Producătorul de mezeluri Angst este deţinut de familia Minea. Compania, care deţine două fabrici şi un lanţ de magazine, estimează o creştere a afacerilor cu 10%, de la 62 de milioane de euro în 2010.AGERPRES/(AS-Mario Creţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MB: O alimentaţie bogată în grăsimi nu sporeşte greutatea corporală (raport organizaţii non-profit) Încurajarea unei diete sărace în grăsimi înrăutăţeşte problema greutăţii corporale în Marea Britanie şi are un impact dezastruos asupra sănătăţii, potrivit unor organizaţii care luptă împotriva obezităţii, scrie agenţia Reuters.
Noul ghid dietetic din SUA stabileşte în premieră limite specifice de zahăr, sare şi grăsimi Americanii ar trebui să reducă aportul de sare, grăsimi şi zahăr, în conformitate cu cel mai recent ghid dietetic publicat joi de guvernul federal şi care stabileşte pentru prima dată limitele specifice pentru anumite produse alimentare, informează agenţia France Presse (AFP).
Angst:Scăderea din statistici a consumului de carne cu 15% este determinată de piaţa neagră Statisticile oficiale pe primele cinci luni ale anului arată că românii consumă cu 15% mai puţină carne şi preparate din carne însă producătorii afirmă că scăderea este dată de transferarea unor cantităţi pe piaţa neagră şi nu de reducerea consumului, a declarat, joi, Sorin Minea, preşedinte Angst.
Ce mancam daca suferim de hipertensiune? Hipertensiunea arteriala defineste valorile crescute ale presiunii sangvine. Un rol extrem de important in reducerea valorilor tensionale ii revine dietei alimentare si modificarii stilului de viata, dupa caz, prin scaderea in greutate, renuntarea la tutun si cafea, reducerea consumului de alcool...
Sorin Minea (Angst): Preţul cărnii nu va creşte cu mai mult de 5 - 8% Preţul cărnii nu va creşte cu mai mult de opt procente în perioada următoare, mai ales că, având în vedere scăderea veniturilor şi stagnarea consumului, producătorii nu vor mai putea face atât de uşor scumpiri, a declarat, joi, Sorin Minea, preşedintele Angst.
DIETA PENTRU SANATATEA RINICHILOR Dieta este un component important al starii de sanatate. Educatia nutritionala cat si bunele obiceiuri alimentare sunt esentiale in mentinerea starii de sanatate. O dieta corecta si sanatoasa contribuie substantial la prevenirea bolilor si a mortii premature.