Cele mai citite
 


Arad: Accident cu un mort între Macea şi Curtici
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 62 de ani a murit joi într-un accident pe drumul judeţean 709 B, între localităţile arădene Macea şi Curtici.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, subcomisar Camelia Tuduce, Vasile O. se deplasa spre Curtici, când, ajuns în dreptul unei staţii de distribuţie a carburanţilor, a efectuat un viraj la stânga intenţionând probabil să alimenteze autoturismul, fără să observe că din sens opus venea o altă maşină, condusă regulamentar, cu care a intrat în coliziune frontală.
În urma impactului, autoturismul condus de Vasile O. a luat foc, conducătorul auto fiind scos din autoturism de mai multe persoane, martori la accidentul rutier. Un echipaj SMURD a sosit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului, însă acesta a murit. AGERPRES/ (AS - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs pe DN 7 Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa iar o femeie, tot de 28 de ani, a fost grav rănită, în urma unui accident rutier care a avut loc duminică pe DN 7 Arad - Deva, în apropierea localităţii Vărădia de Mureş.
Arad: Un septuagenar şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs pe DN 7 Un septuagenar şi-a pierdut viaţa, duminică, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional DN 7, pe raza comunei Bârzava, judeţul Arad.
Arad: Prima intervenţie a elicopterului SMURD de la Arad a fost făcută în oraşul Pecica Elicopterul aflat în dotarea punctului de operare aeriană SMURD de la Arad a avut prima sa intervenţie duminică, la numai o zi de la momentul în care punctul de operare a devenit operaţional.
Arad: Punctul de operare aeriană SMURD de la Arad a devenit operaţional Arad, 26 nov /Agerpres/- Un punct de operare aeriană SMURD, care va deservi şase judeţe din vestul ţării, a fost inaugurat sâmbătă pe Aeroportul din Arad.
Arad: Traian Igaş şi Raed Arafat au discutat despre deschiderea Centrului SMURD de la Arad Arad, 29 oct /Agerpres/- Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş şi, Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, s-au aflat sâmbătă, într-o vizită oficială la Arad, pentru a discuta cu factorii responsabili despre apropiata deschidere a Centrului Regional SMURD de...
Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean Un echipaj de prim ajutor al SMURD din Sângeorz-Băi a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean, în timp ce se deplasau spre un caz medical, având semnalele acustice şi luminoase pornite.