Cele mai citite
 


Bacău: Trofeul municipiului Bacău la tenis - patru capi de serie eliminaţi în primul tur
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spaniolul Gerard Granollers-Pujol, favoritul nr.1 al turneului de tenis de câmp ''Trofeul municipiului Bacău'' a câştigat lejer, cu 6-1, 6-2, partida jucată în compania lui Bogdan Leonte, în sferturile de finală ale acestei competiţii dotată cu premii în valoare de 10.000 de euro.
În turul secund, Granollers-Pujol îl va întalni pe Giulio Torroni (Italia), care a trecut, de asemenea uşor, cu 6-1, 6-1, de Tudorel Sandu.
Finalist anul trecut şi cotat cu şansa a doua la câştigarea actualei ediţii, Radu Albot (R. Moldova) a avut probleme în primul set cu Gleb Alekseenko (Ucraina), cedând cu 6-7 (6) după ce a condus în tie-break cu 4-0. Albot a revenit, însă, în următoarele doua runde, pe care le-a arhivat cu acelaşi scor: 6-2, 6-2.
Thomas Fabbiano (Italia/N. 3) s-a impus cu a scorul de 4-6, 6-2, 6-4 în meciul cu Henri Laaksonen (Elveţia), conaţionalul său Federico Torresi (nr. 6) depăşindu-l pe ucraineanul Iuri Djavakian cu 6-0, 1-6, 6-1.
Jumătate din cei opt capi de serie ai acestei competiţii înscrise în Circuitul internaţional României au fost eliminaţi încă din runda inaugurală.
După ce a pierdut primul set cu 6-7 (2) în faţă lui Victor Anagnastopol, Andrei Mlendea (nr. 4) a declarat forfait. Adrian Cruciat (nr. 5) a cedat cu 3-6, 6-7 (6) la Andrei Dăescu, iar Cătălin Gard (nr. 8) a pierdut 4-6, 4-6 la Yannik Reuter (Belgia).
Cap de serie nr. 7, Răzvan Sabău s-a retras medical, locul sau fiind luat din postura de lucky-loser de spaniolul Mauricio Alvarez-Guzman, învins, însă cu 2-6, 3-6 de Stephan Hoiss (Germania).
În cea mai frumoasă partidă a juniorilor, Alexandru Ghilea (Piatra Neamţ) s-a impus cu 7-5, 6-2 în faţa lui Sebastian Erimicioiu (SCM Bacău). Echilibrate au fost, de asemenea, meciurile Petru Luncanu - Teodor Dacian Crăciun 7-5, 1-6, 6-1, respectiv Darius Brăguşi - Fede Valsangiaomo (Elveţia) 6-7 (6), 6-1, 6-1.
La dublu seniori s-au disputat trei din cele patru sferturi de finala programate, ultimul joc fiind amânat decalat din cauza unei ploi torenţiale care s-a abătut asupra Bacăului. În drumul spre careul de aşi, Victor Ioniţă/Gabriel Moraru i-au învins pe favoriţii nr.1 ai competiţiei, italienii, Thomas Fabbiano/Federico Torresi, cu 2-6, 7-6 (1), 10-6.
Gleb Alekseenko (Ucraina)/Alexandru Carpen (nr. 3) au trecut de Claude Benz/Henri Laaksonen (Elveţia) cu 6-1, 6-3, iar Victor Anagnastopol/Andrei Mlendea (nr. 2) au trecut de Stephan Hoiss (Germania)/Giacomo Vianello (Italia) cu 6-4, 6-3.
Dacă vremea va fi bună, programul include, joi, meciurile din turul secund la simplu: Ioniţă - Anagnastopol, Benz - Albot (2), Luncanu - Reuter, Moraru - Torresi (6), Dăescu - Riudavets, Fabbiano (3) - Ghilea, Hoiss - Brăguşi, Franollers-Pujol (1) - Torroni, precum şi partida de dublu din sferturi rămasă nedisputată miercuri din cauza ploii Cruciat/Luncanu - Guzman/Valsangiacomo. După ora 16,00, în program figurează şi semifinalele pe tabloul de dublu.
Finala de dublu a Trofeului Municipiului Bacău se va desfăşura vineri, 3 iunie, de la ora 16.00, semifinalele de simplu vor avea loc sâmbătă, de la 11,00, iar finala de simplu este programată pentru duminică, 5 iunie, de la 11.00. AGERPRES (Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.
Bacău: Multe premiere şi participanţi din şase ţări la "Zilele medicale" ale Spitalului din Moineşti Un workshop cu tema "Oncogenetica" reprezintă o premieră la "Zilele medicale" ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, aflat la a IX-a ediţie şi care a debutat joi în prezenţa a peste 400 de medici şi invitaţi speciali din clinici şi spitale renumite din ţară, dar şi din Italia, Germania, Israel...
Bacău: Ambulatoriu de specialitate, deschis la Spitalul de urgenţă din Moineşti Un ambulatoriu de specialitate, complet reabilitat în urma implementării unui proiect finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, a fost deschis, luni, la Spitalul de urgenţă din Moineşti pentru activităţi curente de deservire a populaţiei.
Bacău: Campanie umanitară "Caravana de Crăciun", demarată de filiala Crucii Roşii Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Bacău a demarat, luni, campania umanitară "Caravana de Crăciun".
Bacău: Voicu Şocae, copilotul elicopterului SMURD prăbuşit, a fost înmormântat cu onoruri militare Căpitanul comandor Voicu Şocae, copilotul elicopterului SMURD prăbuşit joi în Republica Moldova în timpul unei acţiuni de salvare a vieţii unei persoane, a fost înmormântat cu onoruri militare în Cimitirul de Vest din Bacău, oraşul unde îşi avea reşedinţa împreună cu familia sa.
Bacău: În staţiunea Slănic Moldova a debutat cea de-a XI-a Conferinţă Naţională de Balneologie "Paradigmele dezvoltării turismului balnear" se constitue în tema celei de-a XI-a Conferinţe Naţionale de Balneologie, eveniment găzduit, începând de joi şi până sâmbătă, de staţiunea Slănic Moldova.