Cele mai citite
 


Botoşani: Maternitatea contestă încadrarea în categoria a V-a
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani a contestat decizia Ministerului Sănătăţii privind încadrarea în gradul V de clasificare. Managerul unităţii, Maria Olaru, a solicitat autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze dosarul, astfel încât Maternitatea din Botoşani să fie încadrată în gradul II M.
'Am făcut această plângere prealabilă pentru că este primul pas din punct de vedere legal. Am înştiinţat şi Prefectura şi Consiliul Judeţean despre intenţia noastră şi acum aşteptăm un răspuns de la minister', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Maria Olaru.
Directorul Spitalului de Obstretică şi Ginecologie susţine că, în cazul unui răspuns negativ de la Ministerul Sănătăţii, va ataca decizia în instanţă.
Spitalul de Obstretică şi Ginecologie a făcut, alături de Spitalul de Copii şi cel de Psihiatrie, obiectul unei comasări cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', însă propunerea a fost respinsă în Consiliul Judeţean. AGERPRES/(A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: CJ vrea gradul II de clasificare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Consiliul Judeţean Botoşani solicită Ministerului Sănătăţii şi Guvernului includerea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" în categoria a doua de clasificare, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),
Botoşani: Preşedintele CJ critică intenţia Ministerului Sănătăţii de a comasa spitalele Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, critică intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul de Copii şi a le transfera în subordinea Spitalului Judeţean Mavromati.