Cele mai citite
 


Cabinet de radiologie privat, inaugurat la Călăraşi
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un cabinet de radiologie care aparţine unei societăţi cu profil medical a fost inaugurat miercuri în Policlinica 2 din municipiul Călăraşi.
Cabinetul este dotat cu aparatură pentru radiologie diagnostică generală şi panoramică dentară, iar valoarea investiţiei se ridică la 400.000 de lei.
"Având în vedere nevoia extraordinară pe care cele 18 cabinete medicale, de medici de familie, de medici specialişti le avea în a utiliza un asemenea serviciu, ne-am hotărât să investim şi a rezultat acest lucru. Noi am vrut şi am şi reuşit să ne încadrăm în standardele europene impuse de Casa Naţională. (...) Sper ca deschiderea radiologiei să unească şi mai mult forţele medicale. Este foarte important să lucrăm împreună, să ne dezvoltăm împreună", a declarat dr. Paraschiva Chirilă, reprezentantul cabinetului.
Ea a precizat că urmează să fie încheiat un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Călăraşi, pacienţii putând beneficia de cofinanţare din partea acesteia. AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Tulcea: Medicii de familie doresc ca vaccinările să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Tulcea doresc ca vaccinările care se efectuează în propriile cabinete să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), nu de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), aşa cum prevede decizia Ministerului Sănătăţii.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Călăraşi: CAS a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract...