Cele mai citite
 


Duminică are loc Crosul Naţional "Ziua Olimpică"
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) prin filiala Academiei Olimpice Române (AOR) Bucureşti, împreună cu sponsorul principal Piraeus Bank, organizează Crosul Naţional "Ziua Olimpică", duminică, în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală.
Este vorba de o manifestare de amploare, deschisă tuturor celor interesaţi de mişcarea în aer liber şi ataşaţi valorilor olimpice, se arată într-un comunicat remis Agerpres.
Startul crosului va fi dat de Maricica Puică, alături de care se vor afla şi alţi campioni ai sportului românesc: Paula Ivan, Laura Badea, Violeta Beclea Szekely, Ionela Tîrlea.
Participanţii la cros se vor întrece pe o distanţă de 3,5 km, înscrierea fiind programată de la ora 8,30, iar startul pentru ora 10,00, din Piaţa Charles de Gaulle (lângă intrarea în Parcul Herăstrău). Crosul se va desfăşura pe traseul Piaţa Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei, sosirea fiind tot în Piaţa Charles de Gaulle, în dreptul hotelului Helvetia.
Toţi concurenţii care iau startul primesc tricouri şi diplome "Olympic Day" din partea Comitetului Internaţional Olimpic, iar COSR va acorda premii importante constând în materiale sportive, primilor 3 clasaţi la categoriile open (masculin şi feminin), "Cel mai tânar participant" (masculin şi feminin), "Cel mai vârstnic participant" (masculin şi feminin).
De asemenea, familia cea mai numeroasă prezenta la start va primi un premiu special (televizor LCD) după ce va trece linia de sosire.
Alte premii atractive vor fi oferite de sponsorul principal, Piraeus Bank, precum şi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Parteneri la această acţiune sunt Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Bucureşti, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ambulanţa BGS Bucureşti.
AGERPRES (AS/Mihai Ţenea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Primăria Municipiului Bucureşti continuă măsurile pentru combaterea caniculei Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) continuă măsurile necesare pentru combaterea efectelor caniculei, fiind amenajate 14 corturi medicale dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate, în condiţiile avertizării de cod portocaliu de caniculă, anunţă luni PMB.
Grasu (Asociaţia Serviciilor de Ambulanţă): Deficitul de personal este de 42%; 80% dintre maşini au peste 8 ani Deficitul de personal la Ambulanţă este de 42% la nivel naţional, iar 80% dintre maşini au peste opt ani, a declarat, joi, preşedintele Asociaţiei Serviciilor de Ambulanţă din România, Cristian Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Arafat: Prima ambulanţă a intervenit în 7 minute în cazul fetelor care au fost pe punctul să se înece în ştrand Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că prima ambulanţă care a intervenit în cazul celor două fete ce au fost pe punctul să se înece într-un ştrand din zona Străuleşti a ajuns la locul incidentului în circa 7 minute de la momentul în care a fost solicitat ajutorul.