Cele mai citite
 


Fostul primar al Moscovei, Iuri Lujkov, internat de urgenţă
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul primar al Moscovei, Iuri Lujkov, a fost internat de urgenţă în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Central al Administraţiei prezidenţiale, într-o rezervă VIP, informează ediţia electronică a cotidianului rus Utro.
La internare, Lujkov, în vârstă de 75 de ani, acuza o colică renală dureroasă. În urma analizelor s-a stabilit că fostul primar al capitalei ruse are pietre la rinichi şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Faptul spitalizării lui Lujkov a fost confirmat de soţia acestuia, Elena Baturina, aflată în prezent peste hotare. Nu se precizează dacă Baturina intenţionează să revină, cu această ocazie, în ţară.

După demisia din septembrie 2010, Lujkov a devenit decan al Facultăţii pentru Administrarea marilor oraşe, din cadrul Universităţii Internaţionale de la Moscova. Lunea aceasta, avocatul lui Lujkov declarase că starea de sănătate a clientului său s-a înrăutăţit brusc, din cauza publicării în mass-media a informaţiei potrivit căreia fostul primar ar fi extorcat 750 de milioane de dolari de la fostul preşedinte al Băncii Moscovei, Andrei Borodin.AGERPRES/(Adriana Matcovschi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bolnavii blocaţi din cauza zăpezii au fost preluaţi de ambulanţe Doi bolnavi care nu au putut ajunge, vineri, la Centrul de Dializă din Vaslui şi un pacient care suferea de colică renală şi hipertensiune, au fost salvaţi, în urma unei intervenţii a echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt' al judeţului Vaslui şi a drumarilor. Pompierii...
IGSU: Peste 332.000 de intervenţii de urgenţă în primele 10 luni din 2015 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că în primele 10 luni ale acestui an au fost înregistrate peste 332.000 de intervenţii.
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...
IUBCvT Târgu Mureş a reuşit a şasea operaţie de transplant de cord din acest an Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş a reuşit, marţi noaptea, al şaselea transplant de cord de la începutul acestui an, fiind deocamdată singurul centru de profil din România care a făcut astfel de intervenţii în 2016.
În diagnosticarea pietrelor la rinichi, ecografiile sunt mai recomandabile decât scanările CT (studiu) Pentru diagnosticarea unei pietre la rinichi, scanările CT (computer tomograf) nu sunt mai eficiente decât ecografiile, mai puţin utilizate şi mai puţin scumpe, dar mai sigure pentru pacienţi, potrivit unui studiu clinic publicat miercuri în revista medicală americană New England Journal of Medicine...
Dr. Horaţiu Suciu: Tânărul care a primit cordul prelevat la Iaşi era la capătul resurselor biologice O echipă de medici de la Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş, condusă de doctorul Horaţiu Suciu, a reuşit joi, la capătul unei intervenţii care a durat aproximativ trei ore, să transplanteze unui tânăr de 24 de ani, din Vaslui, cordul prelevat în noaptea...