Cele mai citite
 


MB: şapte cazuri de contaminare cu bacteria E.coli (oficial)
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte cazuri de contaminare cu bacteria E.coli, toate având legătură cu Germania, au fost înregistrate în Regatul Unit, a anunţat joi Agenţia naţională pentru protecţia sănătăţii, relatează AFP.
Trei dintre persoanele contaminate sunt britanici care au fost recent în Germania, iar celelalte patru sunt cetăţeni germani aflaţi în prezent în Regatul Unit, a precizat agenţia într-un comunicat.
Bacteria E. coli este la originea unei epidemii de diaree, soldată deja cu 17 morţi, izbucnită în Germania şi care se extinde în Europa.AGERPRES/(Angela Sârbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E.coli: 17 morţi în Germania; 46 de persoane infectate în Suedia şi 17 în Danemarca Numărul persoanelor infectate cu o variantă agresivă a bacteriei intestinale E.coli, care a făcut deja 17 morţi în Germania, a ajuns la 46 în Suedia şi 17 în Danemarca, au informat joi autorităţile din aceste ţări, transmite EFE.
Germania/E.coli: Bilanţul deceselor a crescut la 22; germenii de fasole din Germania par a fi sursa contaminării Autorităţile sanitare din Germania au afirmat că germeni de fasole produşi în nordul Germaniei par a fi sursa de contaminare cu bacteria E.coli, care a generat o gravă epidemie de diaree hemoragică, informează, duminică, AP, adăugând că bilanţul victimelor a crescut deja la 22 de morţi.
E.coli: Comisia Europeană vrea să trimită o echipă de experţi în Germania Comisia Europeană s-a declarat sâmbătă pregătită să trimită o echipă de experţi în Germania pentru a accelera cercetările care au ca scop identificarea sursei de contaminare cu bacteria E.coli, care a făcut deja 19 morţi şi a provocat pierderi importante pentru agricultori, informează AFP.
Două cazuri de contaminare directă cu bacteria ECEH în Danemarca O femeie de 60 de ani şi o fetiţă de 6 ani au fost contaminate de rude în Danemarca cu aceeaşi tulpină a bacteriei E. coli enterohemoragică (ECEH) care a provocat zeci de morţi în Germania, a anunţat joi un institut danez, citat de AFP.
Discuţii la nivel european privind cazurile de contaminare cu E.coli din Franţa /responsabil al CE/ La nivel european au loc discuţii cu privire la cazurile de contaminare cu bacteria E.coli din Franţa, pentru a stabili dacă este sau nu necesară lansarea unei alerte în Uniunea Europeană /UE/, a indicat sâmbătă Comisia Europeană /CE/ citată de AFP.
Bacteria E.coli: numărul victimelor ajunge la 23 în Germania Încă o persoană a murit în Germania ca urmare a infectării cu bacteria E. coli , bilanţul victimelor ajungând în prezent la 23 de morţi numai în această ţară, au anunţat luni autorităţile sanitare din landul Schleswig-Holstein, potrivit AFP.