Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fondurile pentru intervenţiile SMURD au fost epuizate
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fondurile alocate în 2011 pentru activitatea SMURD-ului din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, de 280.000 lei, sunt epuizate, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.
Ea a spus că din cauza acestei situaţii în semestrul II al acestui an există riscul stopării intervenţiilor, mai ales din cauza lipsei de carburant necesar ambulanţelor.
''Nu mai dispunem în stoc decât de 2,5 tone carburanţi, cantitate care ne va permite să derulăm acţiuni doar până la 31 iunie. De la începutul anului până în prezent am fost solicitaţi în aproape 1.000 de cazuri, cu aproximativ 400% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut'', a precizat Nistor.
În context, reprezentanta ISU Mehedinţi a mai arătat că bugetul stabilit şi alocat pentru acest an a fost depăşit deja cu 700.000 lei şi că dacă autorităţile judeţene nu vor suplimenta fondurile băneşti se va ajunge în situaţia în care intervenţiile SMURD vor fi sistate. AGERPRES/ (A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Aproximativ 450 de persoane au beneficiat de ajutor medical de urgenţă din partea echipajelor SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, de la începutul anului, în 446 de cazuri pentru salvarea vieţilor unor persoane, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.
Mehedinţi: SMURD a intervenit în două cazuri medicale Echipajele SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi a intervenit, miercuri, pentru acordarea asistenţei medicale în cazul a două persoane, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentanta instituţiei, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Cinci intervenţii de asistenţă medicală rezolvate de SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, marţi, în cinci cazuri în care au acordat primul ajutor de urgenţă unor persoane din localităţile Drobeta Turnu Severin, Cremenea de Jos, Comanda şi Albuleşti.
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.