Cele mai citite
 


Ministrul Finanţelor: Guvernul va analiza rezultatele pe primul semestru pentru eventuala reducere a CAS
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul va decide dacă va reduce contribuţiile la asigurările sociale de sănătate (CAS) după analiza rezultatelor economice pe primele şase luni ale anului şi în urma consultării cu specialiştii Comisiei Europene (CE) şi Fondului Monetar Internaţional (FMI), a declarat, miercuri 1 iunie, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.
"Această decizie o vom lua împreună cu CE şi FMI. Vom face o analiză la sfârşitul semestrului şi, în funcţie de rezultatele financiare, vom lua o decizie. Să nu ne grăbim, în primul rând, trebuie să analizăm rezultatele financiare şi decizia o luăm împreună cu CE şi FMI", a spus Ialomiţianu.
Referitor la prima rectificare bugetară a anului 2011, el a menţionat că poate fi operată în vacanţa parlamentară.
"După ce vom prezenta raportul semestrial privind situaţia economico-financiară, vom proceda şi la rectificare. Avem pe legea de abilitare a Guvernului de a emite Ordonanţe şi acest lucru", a adăugat ministrul. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gh. Ialomiţianu: Guvernul va analiza rezultatele pe primul semestru pentru eventuala reducere a CAS Guvernul va decide dacă va reduce contribuţiile la asigurările sociale de sănătate (CAS) după analiza rezultatelor economice pe primele şase luni ale anului şi în urma consultării cu specialiştii Comisiei Europene şi Fondului Monetar Internaţional, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor, Gheorghe...
Guvernul discută marţi cea de-a doua rectificare bugetară din acest an Guvernul discută în şedinţa de marţi proiectul de ordonanţă de urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe 2014.
Sălaj: CAS face publică repartizarea paturilor ce urmează să fie reduse în judeţul Sălaj Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au făcut publică, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu managerii spitalelor din judeţ, repartizarea celor 130 de paturi care urmează să fie reduse la nivelul judeţului Sălaj.
Liviu Voinea: Guvernul s-a angajat să ia măsura de reducere a CAS de la 1 iulie 2014 Guvernul s-a angajat în faţa partenerilor internaţionali şi în faţa opiniei publice să ia măsura de reducere a contribuţiilor de asigurări sociale (CAS) în semestrul doi al anului viitor, dar decizia se va lua în luna aprilie, a declarat Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget, într-o emisiune difuzată...
Franks (FMI): O reducere a contribuţiilor de asigurări de sănătate ar agrava problema sistemului sanitar din România Sistemul sanitar din România nu are nici acum suficiente fonduri, iar o eventuală reducere a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate ar agrava şi mai mult problema, a declarat luni, la Banca Naţională a României /BNR/, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional /FMI/, Jeffrey Franks.
Teleorman: Spitalele din judeţ au finanţarea asigurată până la sfârşitul lunii noiembrie Spitalele din judeţul Teleorman au asigurată finanţarea de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) până la sfârşitul lunii noiembrie, după ce, la ultima rectificare bugetară, s-au primit peste 7 milioane de lei, a declarat luni purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Mihaela Popa.