Cele mai citite
 


Secretele tinereţii lui Berlusconi
vineri, 3 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jurnaliştii de la Huffington Post au încercat să descopere cum reuşeşte premierul italian Silvio Berlusconi să rămână un bărbat seducător chiar şi la cei 74 de ani săi, dezvăluind, în urma unei anchete, că arsenalul de seducţie al primului ministru italian include pe lângă bani, farmec personal şi un sănătos simţ al umorului, o cantitate considerabilă de produse cosmetice şi multă grijă pentru aspectul fizic.
Astfel, Berlusconi îşi vopseşte cu regularitate pleoapele inferioare cu un creion alb pentru a arăta mai bine atunci când este fotografiat, recurgând la fond de ten şi creme autobronzante pentru a crea impresia unui 'macho' plin de viaţă.

În plus, controversatul om politic italian şi-a făcut transplant de păr de mai multe ori şi îşi vopseşte cu regularitate în castaniu podoaba capilară pentru a-şi acoperi şuviţele cărunte.

Doctorul Umberto Scapagnini, medicul personal al Berlusconi, spune că clientul său recurge deseori la o dietă hiperproteică specială, care îl ajută să scape doar în câteva săptămâni de kilogramele în plus. Dintre băuturi, şeful cabinetului italian de miniştri preferă de departe sucul proaspăt din portocale roşii, pe care le consumă şi sub formă de fructe. Acestea, asociate unei diete cu iaurt, ulei de măsline extravirgin şi biosuplimente ce contribuie la prevenirea îmbătrânirii cerebrale.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dieta post-natala Ai nascut, iar in primele saptamani de dupa esti preocupata exclusiv de starea bebelusului tau, insa incepi sa te gandesti si la tine si, in special - cand vei reveni la "normal", adica la greutatea corporala pe care o aveai inainte de sarcina .
Păr mai sănătos, mai bogat şi mai strălucitor? - Uită de balsamul tău şi foloseşte uleiul de cânepă! Părul creţ, uscat, încălcit, casant sau gras poate fi dat uitării acum, pentru că podoaba capilară îşi redobândeşte sănătatea şi strălucirea cu ajutorul uleiului din seminţe de cânepă! Nutritiv, regenerant şi revitalizant, tratamentul cu ulei de cânepă este perfect pentru hidratarea...
Dieta, ajutor in renuntarea la fumat? Lucrul imbucurator pentru cei ce vor sa se lase de fumat este faptul că unul din cinci fosti fumatori nu castiga deloc in greutate, deci se poate si asa. Sa descoperim impreună ce anume ii ajuta pe acestia sa nu castige in greutate.
DIETA PENTRU SANATATEA RINICHILOR Dieta este un component important al starii de sanatate. Educatia nutritionala cat si bunele obiceiuri alimentare sunt esentiale in mentinerea starii de sanatate. O dieta corecta si sanatoasa contribuie substantial la prevenirea bolilor si a mortii premature.
Un nou studiu stabileşte că dieta mediteraneană reduce riscul de probleme cardiace Unul din studiile-test cele mai îndelungate şi mai riguroase sub aspect ştiinţific care au avut ca obiect dieta mediteraneană indică faptul că aceasta poate scădea posibilitatea apariţiei de probleme cardiace, şi îndeosebi atacuri de cord, la persoanele în vârstă foarte expuse la acest risc, relatează...
Cum iti influenteaza dieta alimentara modul in care dormi Se stie ca prea putin somn are impact asupra obiceiurilor alimentare, asupra apetitului, castigului in greutate si asupra altor functii metabolice, dar se stie prea putin despre modul in care diferitele diete joaca un rol in ce priveste cat de bine dormi. Un nou studiu a evaluat dietele si tiparele...