Cele mai citite
 


Arad: Centru de permanenţă medicală la Şiria
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru de permanenţă medicală a fost deschis, joi, în comuna arădeană Şiria.
Deschiderea acestui centru face parte din procesul de reformă a sistemului sanitar în judeţul Arad.
"CJ Arad a susţinut proiectele iniţiate de administraţiile publice locale, inclusiv cele care privesc asigurarea unor condiţii normale de desfăşurare a actului medical. (...) Pentru judeţul nostru am reuşit să obţinem clasificarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în categoria a II-a şi vom continua investiţiile demarate în sistemul public de sănătate", a declarat, cu prilejul inaugurării centrului de permanenţă, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean.
El le-a transmis arădenilor că se vor depune toate eforturile pentru a avea în judeţ un spital judeţean modern, cu servicii medicale de înaltă calitate.
La inaugurarea centrului de permanenţă de la Şiria au participat, de asemenea, prefectul judeţului Arad, Laurenţiu Călin Bibarţ, primarul localităţii Şiria, Valentin Bot, oficialităţi locale, medici de familie, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică. AGERPRES/(AS - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Arad: A fost inaugurată noua secţie de cardiologie intervenţională Noua secţie privată de cardiologie intervenţională din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost inaugurată, miercuri, aceasta fiind una dintre cele mai moderne din ţară, investiţia ridicându-se la peste un milion de euro.
Arad: Spitalul din Gurahonţ va deveni secţie externă de pneumologie a SCJU Spitalul orăşenesc din Gurahonţ, desfiinţat prin Hotărârea de Guvern privind reorganizarea sistemului sanitar, nu se va transforma în azil pentru bătrâni, ci va deveni Secţie Externă de Pneumologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, urmând să preia în totalitate activitatea Secţiei...
Arad: Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' a deschis un centru de screening mamar Arad, 29 iun /Agerpres/- Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' (UVVG) din Arad a finalizat un proiect cu finanţare europeană privind deschiderea unui centru de screening al cancerului mamar, care a fost inaugurat luni în cadrul unei festivităţi.
Arad: Punctul de operare aeriană SMURD de la Arad a devenit operaţional Arad, 26 nov /Agerpres/- Un punct de operare aeriană SMURD, care va deservi şase judeţe din vestul ţării, a fost inaugurat sâmbătă pe Aeroportul din Arad.
Arad: Traian Igaş şi Raed Arafat au discutat despre deschiderea Centrului SMURD de la Arad Arad, 29 oct /Agerpres/- Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş şi, Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, s-au aflat sâmbătă, într-o vizită oficială la Arad, pentru a discuta cu factorii responsabili despre apropiata deschidere a Centrului Regional SMURD de...