Cele mai citite
 


Argeş: Pacient în comă transportat cu elicopterul la Bucureşti
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 37 de ani din Curtea de Argeş, aflat în comă în urma unui stop cardio-respirator, a fost preluat vineri de un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie şi transportat la un spital din Bucureşti.
Pacientul, căruia îi fusese depistată recent o afecţiune cardiacă, a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Curtea de Argeş, iar ulterior a intrat în comă.
"Pacientul fusese diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativă. A fost resuscitat după un stop cardio-respirator şi a fost transferat la secţia de terapie intensivă, unde a intrat în comă", a precizat dr. Marius Popescu, şeful Staţiei de Ambulanţă Curtea de Argeş.
Întrucât starea bărbatului era foarte gravă, medicii au solicitat intervenţia unui elicopter, pentru a fi transportat în cel mai scurt timp la o clinică de specialitate din Bucureşti. AGERPRES-FOTO PE FLUX/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Copilul intoxicat din judeţul Argeş a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu Un copil în vârstă de doi ani, din Piteşti, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, a ajuns cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Vaslui: Copil de 11 ani, găsit în comă alcoolică în şant, pe marginea drumului Un copil în vârstă de 11 ani din comuna vasluiană Laza a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost găsit căzut într-un şanţ de pe marginea drumului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...