Cele mai citite
 


Bacteria Eceh: al 18-lea deces în Germania, 19 morţi în total în Europa
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bacteria Eceh a făcut cel de-al 18-lea mort în Germania, o femeie de 80 de ani, ridicând la 19 totalul deceselor în Europa /unul s-a înregistrat în Suedia/ din cauza epidemiei, au anunţat vineri autorităţile sanitare ale oraşului Rostock /nord-est/, relatează AFP.
Bolnava, originară din Thuringia /estul Germaniei/, suferea de Sindromul hemolitico-uremic /SHU/, de tulburări renale grave provocate de bacteria Eceh. Ea a murit într-o clinică din landul Mecklemburg-Pomerania occidentală /nord-est/, au precizat autorităţile.
Doar un deces din cauza acestei bacterii a fost semnalat în afara Germaniei: este vorba de o persoană moartă marţi în Suedia.
Propagarea bacteriei, care a provocat tensiuni comerciale în şi în afara UE, părea să se stabilizeze vineri, au estimat medicii germani, dar originea şi modul său de răspândire rămân misterioase.AGERPRES/(Angela Sârbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bilanţul epidemiei de E.coli a ajuns la 47 de morţi în Europa Bacteria E.coli a făcut patru noi victime în Germania, crescând astfel bilanţul la cel puţin 47 de morţi în Europa, relatează France Presse luni, citând autorităţile sanitare germane. Numai un singur deces a avut loc în afara Germaniei, cel al unei femei din Suedia.
Peste 100.000 de morţi pe an în Europa din cauza locuinţelor neadecvate Peste 100.000 de persoane mor într-un an în Europa din cauza locuinţelor lor necorespunzătoare, arată un raport difuzat joi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit agenţiei spaniole de presă Efe.
Bacteria Eceh: nou deces în Germania, bilanţ de 36 de morţi în Europa Bacteria E. coli enterohemoragică (Eceh) a mai făcut o victimă în Germania, numărul total al deceselor provocate de epidemie fiind de 35 în această ţară şi de 36 în Europa, potrivit unui bilanţ publicat luni, relatează AFP.
Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 61 de morţi Bilanţul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 61 de persoane, după ce o pacientă de 36 de ani a decedat în Germania, potrivit stiri.tvr. ro şi digi tv.
Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de morţi Bilanţul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane, după un rănit în incendiul din clubul Colectiv a pierdut, luni, lupta cu moartea, într-un spital din Marea Britanie.
Bacteria mortală: trei noi decese ridică bilanţul la 33 de morţi Bacteria E.coli a făcut noi victime în Germania, bilanţul epidemiei ajungând la 33 de morţi, între care 32 în această ţară, informează vineri AFP.