Cele mai citite
 


Cristian Rizea (PSD) se implică în rezolvarea cazului unei fetiţe din Brăila bolnave de leucemie
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a făcut deja demersurile pentru trimiterea la Torino, într-o clinică de specialitate, a Amaliei Donose, o fetiţă de 12 ani din Brăila, bolnavă de leucemie, pentru care mass-media locală a iniţiat campania umanitară ''Împreună să îi redăm speranţa!''.
''În calitate de parlamentar de Brăila mă implic în rezolvarea acestui caz umanitar, care din păcate nu este singurul. Am transmis deja analizele acestei fetiţe şi o voi duce la o clinică de oncologie în Torino, unde, în urma unui consult avansat, sper să primească un tratament mult mai eficient, adecvat bolii de care suferă. Acest demers este posibil cu sprijinul domnului Marian Turea, reprezentantul PSD Diaspora la Torino'', a declarat Rizea.
Amalia Donose suferă de leucemie acută limfoblastică, boală care i-a fost descoperită la vârsta de şase ani şi care a recidivat anul trecut.
Campania umanitară ''Împreună să îi redăm speranţa!'' a fost iniţiată de presă locală, deoarece cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Institutul Fundeni Bucureşti depăşesc cu mult posibilităţile financiare ale familiei Donose. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Deputatul Marian Dragomir câştigă primăria municipiului, conform numărătorii paralele PSD Deputatul PSD Marian Dragomir a câştigat primăria municipiului Brăila, social-democraţii obţinând şi primăriile din oraşele Ianca, Făurei şi Însurăţei, după cum a anunţat într-o conferinţă de presă preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru.
Brăila: Comasarea spitalelor se face prin şantaj, afirmă preşedintele Comisiei de sănătate din Senat Senatorul PSD de Brăila, Ion Rotaru, preşedintele Comisiei de sănătate din Senat, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Sănătăţii utilizează ''şantajul'' pentru a pune în aplicare hotărârea privind comasarea spitalelor, deoarece condiţionează clasificarea spitalelor şi acordarea...
Ion Rotaru (PSD): Legislaţia care vizează persoanele cu epilepsie cu permis auto este greu de aplicat Senatorul PSD de Brăila Ion Rotaru susţine că trebuie modificată legislaţia cu privire la circulaţia pe drumurile publice şi la modul în care se acordă şi se suspendă permisul de conducere în cazul persoanelor care au epilepsie sau altă boală care le afectează capacitatea de a conduce un autovehicul...
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
Brăila: Prefectul a emis ordinul de suspendare a mandatului consilierului municipal implicat în dosarul reţetelor false Prefectul de Brăila, Nicu Olteanu, a emis ordinul de suspendare din funcţie a consilierului local municipal Paul Creţu, aflat în arest la domiciliu şi cercetat alături de alte 12 persoane în dosarul eliberării reţelor fictive pentru medicamente.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...