Cele mai citite
 


Giurgiu: Aproximativ 80 la sută din medicii de familie din judeţ vor încheia contracte cu CAS
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 80 la sută din medicii de familie din judeţ şi-au exprimat opţiunea de a încheia în continuare contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu pentru acordarea asistenţei medicale.
'Medicii de familie au încercat prin presiune să obţină mai mulţi bani pentru activitatea desfăşurată în relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate şi chiar dacă înţeleg până la un anumit punct faptul că vor să obţină mai mulţi bani, nu mi se pare normal ca din această cauză să sufere pacienţii. Cu toate acestea am informaţii că până la această dată aproximativ 80 la sută din medicii de familie din judeţ şi-au exprimat opţiunea de a încheia şi de a rămâne în continuare în relaţie cu CAS Giurgiu', a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu, Florentina Popescu.
Ea spune că au mai rămas aproximativ 20 la sută dintre medicii de familie din judeţ care poate nu sunt pe deplin lămuriţi şi nu eliberează reţete gratuite sau compensate sau trimiteri către medicii specialişti.
În judeţul Giurgiu sunt 111 medici de familie iar procesul de contractare cu CAS se poate face până la finalul lunii iunie. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Mirela Profir (PMF Dolj): Medicii nu vor mai putea elibera reţete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj sunt hotărâţi să nu semneze noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate în forma impusă de aceasta.
Vrancea: Medicii de familie nu mai semnează trimiteri şi bilete pentru reţete Medicii de familie nu au semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi au anunţat, joi, că nu vor mai elibera trimiteri şi bilete pentru reţete compensate.
Giurgiu: Doar 11 medici de familie nu au semnat contractele în judeţ Doar 11 medici de familie, din totalul celor 111, din judeţul Giurgiu nu au semnat actele adiţionale la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru decontarea serviciilor medicale.
Dolj: Medicii de familie nu semnează actele adiţionale impuse de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Dolj nu vor semna actele adiţionale la contractele încheiate pentru anul 2010, pregătite de Casa de Asigurări de Sănătate, pe motiv că acestea sunt întocmite în baza noilor acte normative pe care medicii doresc să le renegocieze.