Cele mai citite
 


Romtelecom vrea să închirieze complexul turistic Vaţa de Jos
sâmbătă, 4 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Romtelecom anunţă public intenţia de a închiria complexul turistic Vaţa de Jos, situat în judeţul Hunedoara, care cuprinde trei hoteluri, un centru SPA şi două săli de conferinţă.
Potrivit unui comunicat al companiei, centrul de sănătate din complexul Vaţa Băi oferă cele mai bune condiţii de tratament şi odihnă, beneficiind de cabinete medicale dotate cu echipamente de înaltă performanţă: EKG, ecograf, balneologie, sală de sport de recuperare fizică pentru orice afecţiune, precum şi sală de fitness.
Centrul SPA este echipat cu laboratoare medicale de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie şi EKG. Izvoarele termale sunt una din cele mai mari atracţii ale Centrului SPA, fiind foarte eficiente în recuperare fizică pentru orice afecţiune.
Vaţa de Jos este o staţiune balneoclimaterică, recunoscută pentru apele termale şi sulfuroase cu calităţi terapeutice. Apele termale din această zonă sunt valorificate în interiorul Centrului de Sănătate din complexul Vaţa Băi, proprietate a Romtelecom. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Centrul Medical de Permanenţặ Cogealac s-a extins cu o secţie nouă de balneofizioterapie Centrul Medical de Permanenţă din comuna Cogealac, judeţul Constanţa, a deschis porţile unei noi secţii de balneofizioterapie, realizate cu sprijinul partenerului principal, CEZ Group şi al furnizorului de echipamente al Parcului Eolian CEZ, GE Energy.
Gelu Cosma, Kinetic Sport Medicine: „Am deschis cea mai moderna clinica de recuperare medicala din Romania si chiar din sud-estul Europei” Clinica de recuperare medicala Kinetic Sport Medicine s-a mutat in luna noiembrie a.c. intr-un spatiu modern, cu suprafata de 500 mp, situat pe Str. Nicolae Caramfil nr. 85A, etaj 2, sector 1, Bucuresti.
Hunedoara: Compania IHS deschide un centru privat de dializă în Petroşani Compania International Healthcare Systems (IHS), membră a SofMedica, va inaugura, vineri, la Petroşani, primul centru privat de dializă din municipiu, acesta fiind dotat cu 17 aparate de hemodializă de ultimă generaţie, un sistem de purificare a apei performant şi alte echipamente medicale specializate...
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Hunedoara: Patriarhul Daniel va sfinţi o biserică şi un centru medical al Episcopiei Devei Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PFP Daniel, este aşteptat, în perioada 7-9 noiembrie, la Deva, unde va sfinţi o biserică nouă ce a fost ridicată în Cartierul Micro 15, cu hramul 'Naşterea Maicii Domnului şi Sfinţii Martiri Brâncoveni', dar şi un centru medical modern la care vor avea parte de îngrijiri...