Cele mai citite
 


Iaşi: Liderii Partidului Conservator susţin proiectele deputatului Tudor Ciuhodaru
luni, 6 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, şi primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, au fost prezenţi, duminică, la Iaşi, pentru a susţine proiectele deputatului PC Tudor Ciuhodaru.
Potrivit unui comunicat al PC, au avut loc întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Iaşi, ai Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad.
Echipa Ciuhodaru-Piedone, prezentă în piaţa Alexandru cel Bun, a discutat deschis cu ieşenii despre problemele cu care se confruntă aceştia, de la şomaj şi sărăcie, până la criza din sistemul sanitar şi educaţie.
"Suntem aici pentru că Iaşiul merită respectul şi atenţia noastră. Am vrut să aflăm direct de la ieşeni care le sunt problemele şi priorităţile. Capitala Moldovei are un potenţial imens, care trebuie inteligent valorificat. Cred în proiectele şi energia lui Tudor Ciuhodaru, un profesionist desăvârşit, care munceşte peste 18 ore pe zi la spital, în Parlament şi pe străzile Iaşiului pentru a proteja sănătatea şi siguranţa celor care i-au acordat încrederea. Sincer, doar la Piedone am mai întâlnit determinarea lui Ciuhodaru. Tudor are stofă de primar, iar Iaşiul are dreptul la progres', a afirmat Dan Voiculescu cu acest prilej. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru vrea ore de educaţie pentru sănătate încă din primii ani de gimnaziu Medicul Tudor  Ciuhodaru solicită Camerei Deputaţilor adoptarea urgentă a unei legi privind introducerea orelor de educaţie pentru sănătate încă din şcolile generale, argumentând în acest sens că recentul caz al fetei de 11 ani însărcinată în luna a cincea este emblematic pentru consecinţele lipsei educaţiei...
Iaşi: Dr. Tudor Ciuhodaru vrea implicarea pacienţilor şi a organizaţiilor profesionale în actul decizional Deputatul independent Tudor Ciuhodaru a iniţiat un poiect legislativ de modificare şi completare a Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii ce vizează creşterea accesibilităţii la servicii medicale a celor care contribuie la asigurările sociale de sănătate prin reprezentarea asociaţiilor de...
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea introducerea în şcoli a educaţiei pentru sănătate Dr. Tudor Ciuhodaru solicită Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului legii privind obligativitatea educaţiei pentru sănătate în şcoli şi desfăşurarea acesteia în cadrul unui program naţional de sănătate.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru susţine că proiectul Guvernului privind psihoactivele este făcut sub presiune mediatică Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru consideră că noul proiect legislativ al Guvernului privind interzicerea psihoactivelor este un plagiat, care se poate încadra cu uşurinţă în categoria "fă-te că lucrezi".
Iaşi: Medicul deputat Tudor Ciuhodaru, alături de sindicaliştii din Sănătate Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de sănătate, participă alături de sindicaliştii din Sănătate la protestul din Piaţa Revoluţiei din Capitală pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de condiţiile de muncă şi de salarizare din sistemul medical.
Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, îmi pasă de oameni (interviu) Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la Primăria Municipiului Iaşi, a acordat un interviu AGERPRES în care afirmă că vrea ca Iaşiul să fie "un oraş sănătos": atractiv pentru investiţii, prietenos cu localnicii şi cu o politică coerentă în sprijinul oamenilor...