Cele mai citite
 


Pharma Business Solutions, sub patronajul Ministerului Sănătăţii, organizează cea de-a doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice, reuniunea anului în domeniul farmaceutic
luni, 6 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Forumul Industriei Farmaceutice este reuniunea, la cel mai înalt nivel, a personalităților care determină viitorul industriei farmaceutice - singurul eveniment de acest gen și de acest calibru care caută răspuns la problemele critice pentru industria farmaceutică, dar şi pentru ceea ce implică dinamizarea business-ului în acest domeniu, în România.

Evenimentul, având tema " Politici economice si mecanisme de business in industria farmaceutica", va avea loc in data de 8-9 iunie 2011, la Hotel JW Marriott- Bucuresti, Sala Constanta Ballroom.

Aceasta manifestare este creata ca un mediu favorabil schimbului de informaţii şi de opinii referitoare la industria farmaceutică, care se află la răscrucea unor provocări dictate de un nou context economico-social. Autorităţile decidente şi reprezentanţii industriei farmaceutice au posibilitatea să discute şi să dezbată subiectele actuale pentru a găsi soluţii de colaborare atunci când iau decizii de reglementare, pentru a crea un mediu în care cetăţenii să aibă acces la medicamente de calitate şi preţuri accesibile.

Temele aflate în dezbatere vor fi susţinute de personalităţi de marcă din industria farmaceutică, de reprezentanţi din board-ul instituţiilor profesionale din sistemul de sănătate, dar şi de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Subiectele abordate reprezintă problematici importante pentru întreg sistemul farmaceutic: “Piaţa farmaceutică din România”, „Politici şi strategii de creştere a pieţei farmaceutice”, „Industria farmaceutică din România, la răscruce”, Inovativ şi generic -  prezenţă echilibrată pe o piaţă matură”, „Health Technology Assesment (HTA) – necesitate, nu modă!”

Participanţii la forum, top managementul companiilor farmaceutice şi autorităţile din România se vor afla timp de două zile la masa discuţiilor pentru găsirea unor soluţii de deblocare a pieţei farmaceutice.

Printre speakerii prezenţi la Forum se numără: dr. Ioana Bianchi, Consilier Preşedinte CNAS, Dr. Bogdan Chiriţoiu, Preşedinte Consiliul Concurenţei, Ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice Iaşi, Prof. dr. Vasile Astărăstoae, Preşedinte CMR, Dan Zaharescu, Director Executiv ARPIM, Dr. Viorel Vasile, Preşedinte Asociaţia Distribuitorilor de Medicamente din România, Prof.dr. farm. Dumitru Lupuleasa, Preşedinte CFR, Dr. Adrian Pană, Consilier personal- Cabinet Secretar de Stat Ministerul Sănătăţii, Petru Crăciun, Director General Cegedim România, Dr. Simona Melnic, Membru al Camerei de Comerţ Americane în România.

Pentru informaţii privind programul, precum şi celilalţi speakeri și alte detalii, vă rugăm consultați site-ul evenimentului la adresa www.forumpharma.ro
Evenimentul îi are ca parteneri pe: ARPIM, Serban&Musneci Associates, AstraZeneca, Amgen, Antibiotice Iaşi, Roche, Sanofi Aventis, Achieve Global.


Informaţii suplimentare: Dana Buzurin, telefon 0726.123.433  sau e-mail: buzurin.dana@pbsolutions.ro.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Forumul Industriei Farmaceutice 2011, la a doua editie Forumul Industriei Farmaceutice, eveniment organizat de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sanatatii a reunit la masa de dialog actorii importanti ai industriei farma si decindentii sistemului de sanatate.
Forumul Industriei Farmaceutice 2012 - “Managementul strategic şi noi modele de business în piaţa farmaceutică actuală” Cea de-a treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice (FIF 2012), organizată de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sănătăţii, a reunit la masa dialogului principalii actori din industria farmaceutică.
Forumul Industriei Farmaceutice 2012 Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa deschiderea lucrărilor Forumului Industriei Farmaceutice pe 7 iunie 2012, la Hotel Ramada Parc, sala Ballroom, cu începere de la ora 09.00.
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Pharma Forum Iaşi Farmaciştii şi asistenţii de farmacie sunt aşteptaţi în perioada 22-23 aprilie la Pharma Forum Tg. Iaşi, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmaciştilor din România.
Alexandru Rafila: MS şi-a propus să actualizeze lista de medicamente compensate Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii conf. dr. Alexandru Rafila i-a asigurat pe reprezentanţii industriei farmaceutice cu prilejul Forumului Industriei Farmaceutic de faptul că Ministerul Sănătăţii este deschis dialogului şi va da dovadă de flexibilitate în ceea ce priveşte taxa de clawback.