Cele mai citite
 


Două secţii de Chirurgie plastică şi reparatorie la Sibiu - una la stat, alta la privat
marţi, 7 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sibienii care au nevoie de operaţii estetice se pot adresa din această lună şi noii secţii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie de la o clinică privată, aceasta fiind o alternativă la secţia de specialitate existentă de 31 de ani în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.
Clinica privată îşi va inaugura oficial noua secţie de chirurgie plastică şi reparatorie în prezenţa doctorului Norbert Pallua, se arată într-un comunicat transmis luni presei.
Până acum, cei mai mulţi sibieni care au avut nevoie de operaţii estetice, dar şi reparatorii s-au putut adresa specialiştilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Aici sunt internaţi, anual, 600 de pacienţi, victime mai ales ale unor accidente şi incendii.
La aceştia se adaugă, tot anual, 4.000 - 5.000 de pacienţi, care sunt trataţi în ambulatoriu, după cum a precizat, pentru AGERPRES, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. AGERPRES/(A, AS - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Renumitul chirurg plastician Norbert Pallua va opera la o clinică sibiană Renumitul chirurg plastician Norbert Pallua, şeful Departamentului de Chirurgie Plastică al Clinicii Universitare din Aachen (Germania), a anunţat marţi că va opera la o clinică din Sibiu, în funcţie de solicitările pacienţilor, însă deocamdată specialistul italian este consultat de cei trei chirurgi...
La 30 de ani de la înfiinţare, Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Târgu Mureş ar putea fi reabilitată Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, şi directorul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, Ovidiu Butuc, au anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că în acest an se va face o investiţie în aparatură pentru Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, care a împlinit trei decenii...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Brăila: Chirurgie plastică şi reparatorie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că are în plan să înfiinţeze o secţie de chirurgie plastică şi reparatorie la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Doar 1% dintre femeile care au nevoie de reconstrucţie mamară ajung să facă această intervenţie Aproximativ 1% dintre femeile care au nevoie de operaţii de reconstrucţie mamară ajung să facă această intervenţie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, medicul Dragoş Zamfirescu, specialist în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Floreasca' Bucureşti...