Cele mai citite
 


Sucul de rodii este un remediu excelent împotriva stresului
vineri, 7 iunie 2013   ::   0 Comentarii :: :: Stresul, Stiri, Ce mancam?, Afectiunile inimii
 

Sucul de rodii este un remediu excelent împotriva stresului provocat de orele prea lungi petrecute la birou sau de un termen limită al predării unui proiect ce bate la uşă, conform publicaţiei britanice Daily Mail.

Conform experimentelor, sucul de rodii încetineşte ritmul cardiac, şi îi face pe angajaţi să fie mai optimişti cu privire la munca pe care o au de făcut. Oamenii de ştiinţă au studiat un grup de voluntari care au băut câte 500 de mililitri de suc de rodii în fiecare zi, timp de două săptămâni. La începutul şi la încheierea experimentului le-a fost monitorizat ritmul cardiac şi au fost rugaţi să completeze un chestionar în care să descrie ceea ce simt faţă de munca pe care trebuie să o facă.

Acest studiu, finanţat de compania de sucuri Pomegreat, a demonstrat că aproape toţi angajaţii se simţeau mai bine, erau mai entuziaşti, mai optimişti, mai inspiraţi şi mai activi, după cele două săptămâni de "cură" cu suc de rodii, un suc descris drept foarte bogat în antioxidanţi cu efecte anticancerigene şi antistres.AGERPRES/(Codruţ Bălu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect pentru securitatea în muncă de peste 400.000 lei implementat de Diesel One Compania Diesel One a implementat un proiect finanţat prin Fondul Social European cu peste 400.000 lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în cadul societăţii, prin crearea unui sistem integrat de sănătate şi securitate în muncă (SSM), au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei.
Studiu: 86% dintre medici au fost expuşi în cel puţin o circumstanţă la agresiune verbală Un raport prezentat marţi la Colegiul Medicilor Bucureşti arată că 86% dintre medici au fost expuşi în cel puţin o circumstanţă la agresiune verbală.
Cum influenţează dietele de slabit imunitatea? În fiecare an, sărbătorile sunt nu numai prilej de voie bună alături de cei dragi, ci şi motivul pentru care kilogramele în plus se instalează mai repede decât în mod normal. Însă toţi ne gândim la dieta salvatoare şi devoram o multitudine de feluri de mâncare bazându-ne pe soluţia salvatoare...
Proiect privind sănătatea şi securitatea în muncă pentru personalul din sectorul medical Proiectul "Creşterea competitivităţii, eficienţei şi nivelului de sănătate şi securitate în muncă pentru personalul din sectorul medical în vederea asigurării de oportunităţi sporite de participare pe o piaţă modernă a muncii", a fost lansat, luni, având ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor...
Studiu: Aproximativ 3% dintre doctori şi 5-10% dintre asistentele din România emigrează în fiecare an Aproximativ 3% dintre medicii români şi 5-10% dintre asistente emigrează în fiecare an, cele mai frecvente destinaţii fiind Italia, Franţa, Spania, Marea Britanie şi Scandinavia, potrivit unui studiu realizat de către Federaţia Europeană a Serviciilor Publice ca parte a unui proiect european extins,...
Sucul din cartofi cruzi: remediu pentru problemele gastro-intestinale Pentru cei care nu stiu, cartofii au un continut bogat in nutrienti, inclusiv vitamine A si C, o gama de vitamine B, precum si minerale, calciu, fier, fosfor si potasiu. Sunt si o sursa buna de fibre si proteine, contin antioxidanti si calmeaza sistemul digestiv.