Cele mai citite
 


Victor Ponta: Opoziţia va găsi soluţia pentru rezolvarea noii crize din sănătate
marţi, 7 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Copreşedintele Uniunii Social Liberale (USL) Victor Ponta a declarat luni, după şedinţa USL, că reprezentanţii Uniunii vor avea marţi o întâlnire cu medicii de familie şi cu reprezentanţi ai Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate pentru a găsi o soluţie la noua criză din sănătate, cea referitoare la semnarea contractului-cadru.
'Vom găsi noi soluţia juridică, legală şi bugetară pentru ceea ce Guvernul Boc nu reuşeşte să găsească. Nu poţi să arunci tot timpul vina pe Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate, este responsabilitatea Guvernului şi vreau să acuz faptul că, în aceste zile, probabil, prin miile de bolnavi care nu beneficiază de asistenţa medicală, Guvernul e mulţumit că face nişte economii la buget. Genul acesta de economii pe viaţa şi pe sănătatea românilor este condamnabil şi dacă Guvernul până mâine nu reuşeşte să găsească o soluţie o vom propune noi, cei din Opoziţie', a spus Victor Ponta. AGERPRES/ (A- Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii de familie îi cer premierului Boc medierea dialogului cu MS şi CNAS privind Contractul-cadru pe anul 2011 Medicii de familie îi solicită prim-ministrului Emil Boc o mediere a dialogului lor cu Ministerul Sănătăţii (MS) şi Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) pentru rezolvarea problemelor din asistenţa medicală primară, a declarat, duminică, preşedintele Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor...
Concluziile unui raport DSP Vaslui - asistenţă medicală primară precară, criză de medici de familie Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a prezentat, miercuri, în cadrul Şedinţei Grupului de Dialog Civic, un raport privind situaţia cabinetelor de medicină de familie din judeţul Vaslui, concluzionând că asigurarea asistenţei medicale primare este una precară.
Ministerul Sănătăţii atenţionează medicii de familie să acorde asistenţă medicală pacienţilor de pe listele lor Ministerul Sănătăţii le-a atras atenţia marţi tuturor medicilor de familie că, în conformitate cu contractul pe care îl au încheiat cu casele de asigurări de sănătate, sunt obligaţi să le acorde asistenţă medicală pacienţilor de pe listele lor.
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.
Circa 300 de pelerini au primit asistenţă medicală de la Crucea Roşie Circa 300 de pelerini veniţi la Bucureşti să participe la Hramul Catedralei Patriarhale au beneficiat de ajutor medical, în ultimele 36 de ore, din partea Crucii Roşii, a declarat, luni, pentru AGERPRES, şeful de tură de la Crucea Roşie Ionuţ Piele.
Crucea Roşie asigură asistenţa medicală pentru pelerinii la moaştele Sf.Dumitru Voluntarii de la Crucea Roşie asigură şi anul acesta asistenţa medicală pentru pelerinii care vin la Sfintele Moaşte ale Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir.