Cele mai citite
 


Ştefan Pirpiliu (PDL): Moţiunea pe tema drogurilor uşoare - un document incoerent şi nedocumentat
marţi, 7 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PDL Ştefan Pirpiliu a afirmat, luni, că moţiunea pe tema drogurilor uşoare iniţiată de Opoziţie este un document slab documentat şi incoerent.
"Îmi pare rău să văd că în moţiunea cu care aţi venit astăzi în faţa noastră pe o temă cu adevărat importantă şi de interes naţional nu este decât un material foarte slab documentat şi incoerent, la modul general. Nu înţeleg ce urmăriţi cu această moţiune pentru că nu furnizaţi soluţii concrete pentru stârpirea flagelului drogurilor uşoare", a spus Pirpiliu.
El a arătat că rămâne cu "un gust amar" că Opoziţia nu are nici cea mai vagă idee ce îşi propune prin astfel de documente.
"Motivul dumneavoastră este doar să străluciţi la televizor, să aruncaţi cu pietre şi să blamaţi fiecare dintre măsurile pe care le-a luat Guvernul până în prezent. Cuvântul soluţii vă sună cumva cunoscut?", a spus democrat-liberalul.
Deputatul PDL a criticat şi superficialitatea din documentul semnat de PSD şi PNL, arătând că termenul de etnobotanice nu este unul tocmai corect.
"Dragi colegi din Opoziţie acum sunteţi interesaţi de acest subiect al 'etnobotanicelor' pentru că vă pare rău că nu aţi reuşit să aveţi iniţiative viabile pentru ameliorarea flagelului sau este un exerciţiu de imagine pentru a pune în umbră proiectul de lege al Guvernului care prevede sancţiuni extrem de dure pentru comercianţi. Aveţi nevoie de o moţiune pentru a vă ascunde incapacitatea sau vreţi să vă vadă electoratul că aţi avut o iniţiativă de interes naţional", a adăugat el.
În final, el le-a cerut celor din Opoziţie să voteze noul proiect al Guvernului în cazul drogurilor uşoare. AGERPRES/(A-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputaţii au respins cea de-a doua moţiune simplă din această sesiune parlamentară (sinteză) Deputaţii au respins în această săptămână cea de-a doua moţiune simplă iniţiată de Opoziţie în actuala sesiune parlamentară, intitulată "Un flagel naţional - plantele etnobotanice".
Deputaţii dezbat luni moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" Deputaţii vor dezbate, luni, în plen moţiunea simplă înaintată de PSD şi PNL pe tema etnobotanicelor urmând ca marţi să fie acordat votul final.
Mugurel Surupăceanu (PSD): Vom modifica titlul moţiunii pe tema etnobotanicelor şi o vom depune din nou Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu s-a declarat stupefiat de faptul că moţiunea simplă pe tema etnobotanicelor nu a fost înregistrată de Biroul permanent al Camerei şi a arătat că opoziţia va modifica titlul acestui document, care va fi depus din nou.
UPDATE/Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" Deputaţii au respins, marţi, cu 135 de voturi pentru, 164 împotrivă şi trei abţineri, moţiunea simplă "Un flagel naţional - plantele etnobotanice" iniţiată de PSD şi PNL.
Cseke Attila acuză iniţiatorii moţiunii pe tema etnobotanicelor că politizează un fenomen preocupant pentru toată lumea Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acuzat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple "Un flagel naţional - plantele etnobotanice", iniţiatorii acesteia - PSD şi PNL - că politizează un fenomen care ar trebui să preocupe pe "toată lumea" şi că fenomenul legat de consumul de...
Proiect de moţiune: PSD cere întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică Social-democraţii îi solicită ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit draft-ului moţiunii pe sănătate, întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică prin reorganizarea sistemului, astfel încât să existe capacitatea de inspecţie şi control pentru...